Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu niste probleme daca ma puteti ajuta:

1.Am bug la tema nush dc?

Poza: bug.jpg

2.As avea nevoie de link download promenu gratuit ca gasesc greu si mam uitat si prin alte topicuri de ale voastre pls 

3.Cum pot face sa trec forumu in romana de explu am vz pe o comunitate acolo langa schimabre tema aparea schimbare limba si era ro/en

Multumesc anticipat ;)

• Moderators
Posted

1. Cand ai bagat tema ai uitat sa bagi si imaginile ei. Astfel, ea foloseste setul de imagini al temei default.

2. http://dfiles.eu/files/slg95e6xa

3. Ori gasesti un pachet de limba romana pentr IPB pe internet (era si pe invisionpower.ro nul, desi mie nu mi-a mers niciodata), ori il traduci tu singur.

Posted

Leam urcat dar nimica dar amu am alta problema de curand cam de vreo 2 ori mio spart cnv forumu :-ss si tot sterge conturile de administrator si formuri dar eu recuperez ori cum cu ajutorul cPanel conturile dar dupa trebuie sa fac iar forumurile nu ma puteti ajuta cu cv o forma cv de securitate :-ss

Posted

N-ai ce securitate sa ii pui , IPB e cea mai securizata platforma.

Un sfat e sa iti schimbi parola intri parola cu $@&^@^&*#^ASFAGASGA12342653 , ca sa nu ti-o gasesasca , si sa verifici conturile sa nu aibe la Secoundary group un rank cu acces ADMINCP.... 

Posted

chiar nu ma intelegeti :| deci eu sunt fondator cu inca un prieten si nush cum face unu reuseste acces acp fara sa-i dea nimeni :| si sterge  categoriile :|

PS: totusi sa facut un nou mod de securitate pt ip board sper ca asta imi va rezolva parobleme dar acum as avea nev de alt cv revin cu un edit cu ce si imagine daca se poate in topicul asta daca nu deschid altul ...

EDIT:

bug.png

• Moderators
Posted

Poti dezactiva primirea emailurilor, conturile activandu-se automat.

AdminCP > System Settings > Security and Privacy > New registration email validation > None

Posted

Mie imi merge link... , totusi intra in AdminCP -->> System -->> Aplications and Modules -->> in partea dreapta ai acolo aplicatia ii dai INSTALL astepti sa se incerce tot si gata . Succes!

Posted

mersi mult dar va rog nu dati totusi tc poate imi mai apar unele probleme ca sa nu fac topicuri degeaba

P.S un foarte mare respect pt tot ce faceti voi si va multumesc miau fost de folos toate stafurile sau cu tot ce mai ajutat ms foarte mult :):D

EDIT: la promenu imi apre in felul urmator Error: Could not load template 'promenu_js' from group 'promenu' dc?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.