Jump to content

Recommended Posts

Posted

am citit pe net ca ar avea probleme lumea cu touchul... da rateuri si se strica rapid..... telefonul cica e nou si arata bine adica fara zgarieturi arata ca nou.

Posted

da.. il am la mine si l-am butonat. Sa dau pe el 400 de lei cat e la emag nu as da pt ca nu merita. Touch-ul e rezistiv si se misca asa si asa... mai astept pareri. Si maine e la mine si o sa-l mai butonez... si inca ceva n-as zicea ca e nou deoarece am gasit fisiere mai vechi in el

Posted

Telefon cu 1Ghz la bani aia...eu cred ca merita daca nu are zgarieturi e mai bine. Si in legatura cu ecranul rezistiv...si eu am rezistiv si nu ma deranjeaza, nu trebuie sa apesi ca disperatul stai calm :)

• 2 months later...
Posted

Se pare ca ati uitat cat costa o deodare/resoftare/meniu in romana sau alte reparatii la un telefon sensibil la atingere la care ecranul tine 6 luni decat asa ceva mai bine cumpar unu vechi cu bateria slabita io schimb si am ceva bun.pana acum am vreo 100 de asa telefoane si inca merg bine desi am platit ceva sa le repar is mai multumit de unu vechi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.