Synner Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 1.Cum pun la grupuri ex Administrator sa pun jos rank dela facut in photoshop. 2.Cum pun la member alt avatar automat nu sa il schimbe ei,adica sa fie standar si daca vor ei sa isi puna ce doreasc. 1
gaby Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 1. Cum pun efecte si imagini la grupurile de utilizatori de pe forum IPB? 2. Cum pot schimba avatarul default in IPB 3? P.S: Cred ca ar fi bine sa cauti daca nu cumva s-a mai postat inainte. 2 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Synner Posted April 3, 2013 Author Report Posted April 3, 2013 La 1 nu ma refer la aia la asta ma refer http://i.imgur.com/fcx4MK3.png sub avatar eu vreau sa schimb ranku ala cu unu mai misto. 1
Solution gaby Posted April 4, 2013 Solution Report Posted April 4, 2013 Atunci inlocuiesti imaginea (ACP -> Members -> Members Group -> Click pe grup -> Group Icon Image): Serios, ti-am zis intr-un alt topic sa te obisnuiesti cu platforma, si tu mi-ai dat -1. Crezi ca o sa reusesti sa faci ceva daca nu intelegi nici macar instructiunile de instalare, sau, nu esti familiarizat cu platforma? 3 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Synner Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 Am dat -1 din greseala.Multumesc de ajutor m-am revensat acuma. 1 3
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now