Andy.. Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Salut , aveti idee cum au facut cei de la aGamers shotboxul acela ? uitati si un ss - > http://i.imgur.com/AkwvbGq.png
Synner Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Si eu caut asta daca ne puteti ajuta multumim ! 1
gaby Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Asa cum? Este pur si simplu instalat un hook (vedeti link-ul de aici: ). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Andy.. Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 Ma asta stiu,da eu nu zic de shotbox in sine Cum l-au facut ei Asa pe mijloc ...
gaby Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Ce, ca au centrat campul de introducere mesaj? Probabil au modificat alinierea din fisierul introdus de hook. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Andy.. Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 Sa stii ca si asta stiam Da cum ? eu am cerut ajutor,nu doar sa-mi zici ce a facut ....
gaby Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Pai gaseste fisierul introdus de hook, si uita-te la coduri. Probabil va fi un textarea pe undeva, incadrad intr-un div, de forma: <div align="left">textarea bla bla</div> ce va trebui modificat in: <div align="center">textarea bla bla</div> Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution +d@niel Posted April 6, 2013 Solution Report Posted April 6, 2013 Intri in ACP >> LOOk & Fell >> selectezi tema >> cauti skin_shoutbox_hook >> HookGlobalShoutbox >> si in el cauti: <input type='text' si adaugi inainte: <center>si dupa cauti:<input type='button' id='shoutbox-myprefs-button' value='{$this->lang->words['my_prefs']}' class='input_submit alt' />si adaugi la sfarsit:</center>sa inchizi codul. 3
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now