Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, recent am intrebat un coleg daca exista vreo posibilitate de a trage casetele VHS in calculator/pe CD/DVD. Acesta mi-a raspuns ca pentru asta mi-ar trebui o placa de captura. Am cautat pe internet informatii, si, intr-adevar, am gasit placi de captura disponibile, dar, pentru ca nu am mai folosit una pana acum, va intreb si pe voi, este adevarat ce mi-a spus colegul? Placa de captura mai foloseste si la altceva?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Este adevarat ce ti-a spus colegul. Totusi, ti-as spune ca denumirea completa este: placa de captura video, si te ajuta sa inregistrezi semnalul video de pe un dispozitiv extern (camera, banda magnetica, video-player, etc.) si sa il transpui in format digital, pe HDD-ul calculatorului tau.

Asadar, vei putea transfera casete VHS pe calculator in format AVI, sau casete MiniDV (pentru camere portabile) intr-un format video preferat pe PC.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.