Synner Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Salut mi-am achizitonat un domeniu si vreau sa stiu ce platforma de IPB este mai utila. Multumesc
Gabriel Schipor Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 pai depinde eu ti-as recomanda 3.3.2 sau 3.3.3 deoarece gasesti foarte multe hookuri la acele versiuni
Andy.. Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 3.3.4 folosesc si gasesc aproape orice pt. ea.
gaby Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Oficial, este clar ca ar fi bine (pentru securitate sporita si rezolvarea cat mai multor bug-uri) sa folosesti ultima versiune disponibila, adica 3.4.3, dar, exista si dezavantaje, si anume ca anumite teme, aplicatii si/sau hook-uri s-ar putea sa nu mai functioneze. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Solution Courage Posted April 5, 2013 Moderators Solution Report Posted April 5, 2013 Vezi ca temele pentru 3.3.x sau 3.2.x nu merg pe 3.4.x
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now