+iMaster Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Salut PCT . Am si eu o intrebare ? Cum Import Si Export Backup Din Cpanel Si PhpMyAdmin ,un tutorial exact ,nu din 2010 ,sau altceva ,Multumesc .
Moderators Solution Courage Posted April 8, 2013 Moderators Solution Report Posted April 8, 2013 1. Intri in cPanel / direct admin sau ce ai tu acolo de la firma de host 2. Intri in phpMyAdmin 3. Selectezi din stanga baza de date careia vrei sa ii faci back-up 4. O sa apara sus un meniu cu niste butonele. Apesi pe butonul Export 5. Dai pe "Custom" 6. La compresie, eu folosesc gzipped 7. Bifezi Add DROP TABLE 8. Apesi pe go, si salvezi arhiva intr-un loc sigur. Ca sa importi baza de date, urmaresti ce am scris eu mai sus pana la pasul 4, unde apesi pe Import si selectezi baza de date din PC. 3
gaby Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Uite din 2012: 1. Cum se face backup la baza de date MySQL (Export)? 2. Cum se restaureaza baza de date MySQL (Import)? 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+iMaster Posted April 10, 2013 Author Report Posted April 10, 2013 (edited) Îmi dă o eraore ,deci îmi zice în phpmyadmin că backupul a fost introdus cu succes : Quote Importul s-a terminat cu succes, 1565 interogări executate. (*****_forum.sql.gz) Dar când intru pe forum ,îmi dă eroare aceasta : Quote Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/******/public_html/ipb/admin/sources/classes/output/publicOutput.php on line 533Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/******/public_html/ipb/admin/sources/classes/output/publicOutput.php on line 536Fatal error: Call to a member function userHoverCard() on a non-object in /home/*****/public_html/ipb/admin/sources/base/ipsMember.php on line 169 Ce are ??! Backupul este făcut pe un alt forum şi pus pe un altul .. Edited April 10, 2013 by why
Moderators Courage Posted April 10, 2013 Moderators Report Posted April 10, 2013 Versiunea forumului era aceeasi? (daca unul foloseste 3.4.0 si altu 3.4.1, nu merge)
+iMaster Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 Sigur ca da .. Am facut backup pe 3.4.4 si am bagat 3.4.4 si...
gaby Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 E putin mai complicat daca back-up-ul nu este folosit la acelasi forum. Ar putea influenta si tema (daca este alta decat cea pe care a fost facut back-up-ul), si, trebuie sa te asiguri ca datele din conf_global.php sunt corecte si ca este posibila conectarea la baza de date (user, parola, prefix baza de date). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now