Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu stiu daca am postat unde trebuie dar va rog ajutati-ma daca puteti.

Aseara in timp ce ma jucam la pc dintr-o data mi-sa oprit mouse-ul(merge l-am testat pe alt pc,dar pe acela nu merge nici un fel de mouse),dupa ce am dat restart la internet a aparut X.Iar internetul functioneaza,am 2 calculatoare iar pe acesta merge pe acela,nu.Boxele de asemenea apar ca nu sunt bagate...Pot face eu ceva?Sau ma duc cu garantia?

Posted

select all = ctrl + a

tab sau sageto ca sa selectezi fisierele pe rand

enter... enter

alt+tab sa schimbi fereastra

ctrl+c = copy

ctrl+v = paste

ca sa selectezi mai multe fisiere ti apasat shift, si te plimbi cu sagetile..cred ca tre sa apesi enter sa selectezi fisierul sau nu.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cel mai bine era daca te duceai prima oara cu garantia.... asa daca schimbi tu windows sigur au sa zica ca tu ai stricat ceva prin el si chestii, si pierzi garantia. Sigur problema e din placa de baza cum a mai zis si gaby

Posted

Depinde de cine se ocupa de garantie.. daca e o firma cacacioasa si mica va comenta si va trebui sa mergi la protectia consumatorului pt ca nu e ok, dar te vei complica rau.

Companiile serioase iti recomanda sa scoti HDDul din comp inainte de al trimite la service (exceptand cauza cand hardu e buba) pentru a nu avea probleme cu date personale, violarea intimitatii, blablabla.

love is a verb
Love is a doing word

• 5 months later...
Posted

Trimite computerul in garantie cu monitor daca asa lai primit la cumparare (tot ce ai primit atunci cand la-ai cumparat trimiti inapoi,in garantie) specifici defect-ul si in 3 luni il ai reparat.Asta sa fie un exemplu pt cei ce nu is lasa computerele in garantie dupa cumpare o luna,si se plang pe tot net si cunostintele (stiu zeci de caz-uri de astea)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.