Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!imi apar niste dungi orizontale gri pe display-ul laptop-ului(asus k70ij).am reinstalat driver-ul video si aceeasi problema.imi apar inca de la boot-area laptopului.ma gandesc ca in cel mai rau caz sa fie display-ul defect(cu toate ca nu a fost lovit sau manevrat in orice fel).aveti sugesti pentru rezolvarea problemei,macar sa-mi fac o idee despre ce e vorba pana luni cand voi merge cu el in service.m-ar interesa si un pret aproximativ pentru aceasta problema,daca stie cineva.tnx

post-31509-0-34043500-1366491369_thumb.j

• Moderators
Posted

Cel mai simplu iti dai seama cand conectezi un monitor pe portul vga al laptop-ului (extended). Pe laptop o sa ai dungi pe monitor n-o sa ai = probleme cu display-ul. Nu te baga , ca nu il poti rezolva. Mergi la un service.

Depinde foarte mult de problema ca o are display-ul. Daca display-ul trebuie inlocuit cu unul nou, pretul pentru unul nou, este in jur de 200ron. Daca e alta problema, nu stiu.

Posted

nu aveam cum sa-mi dau seama daca se vad dungile in poza,abia dupa am realizat de la alt pc...multumesc pt reply-uri.voi merge zilele acestea cu el in service.sper sa nu fie nimic grav,implicit costisitor.pt ca am inteles(tot dupa forum-uri)ca daca vine de la placa grafica(ea fiind integrata),e cam urata situatia.oricum mersi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.