+th3#afk Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 Cum pun tab-ul de la search sub acel tab cu mesaje , user , notificari? Daca ma puteti ajuta , va multumesc . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Solution gaby Posted April 22, 2013 Solution Report Posted April 22, 2013 Cauta prin ACP -> Skin & Templates -> Tema ta -> globalTemplate cuvantul search, dupa care te uiti unde incepe codul referitor la bara de cautare, si o muti unde doresti. De asemnea, s-ar putea sa te incomodeze anumite proprietati date in CSS (vezi ACP -> Skin & Templates -> Tema ta -> CSS -> ipb_styles.css -> cauta search). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+th3#afk Posted April 23, 2013 Author Report Posted April 23, 2013 o sa verific si revin cu raspuns . Modifica in 3.2.3 la titlu , am uitat sa precizez . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now