Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am cam ajuns la 3 telefoane:

1 --> Huawei U8850 Vision                       http://www.gsmarena.com/huawei_u8850_vision-4109.php

2 --> Samsung Galaxy Mini 2                   http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_2_s6500-3883.php

3 --> Samsung galaxy Young S6310        http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_young_s6310-5280.php

Sa nu se incurce cu Samsung Galaxy Y

Cate puntin despre fiecare dupa parerea mea:

1  Huawei... stiu ca il are un prieten are un GPU decent... CPU de 1 GHZ eu spun ca e descul plus ca e Scorpion, chipset bun, ecranul maricel, si RAM 512 si ROM 2GB (cea ce nu prea stiu ce face ROM-ul), camera de 5 cu blit, dar Android este de 2.3.7 cea ce parca il trage putin in jos, stocare 1 GB intern. Am vazut pe YT ca jocurile merg bine.

2 SGM2 e micut si dragut... Are CPU de 800 Mhz, GPU...Adreno 200 cea ce e satisfacator, RAM 512, camera 3.2 fara blit, chipset bun, Android 2.3.6 dar poate fi dus pana la 4.0 (asa am auzit), stocare 4GB. Jocurile sacadeaza foarte putin la inceput dar porma "se incalzeste" si merge bine.

3 SGY S6310  Are CPU de 1 Ghz A5 (putin vechi), camera de 3.2 fara blit, RAM 768, stocare 4 GB intern, Android 4.1.2 (bun), micut si dragut, GPU necunoscut....presupun Adreno 200 dar presupun. Jocurile nu stiu ce sa spun pe net nu am gasit nici un video in care arata cum merg.

Voi ce alegeti? Mai aveti si alte propuneri? Bugetul 500 lei cu unele mici excese.

Posted (edited)

Ce face CyanogenMod, ca tot nu ma prind? Modifica interfata sa para a ICS, JB  ce ?

Vad ca oarecum reinstleaza android-ul fara chestii inutile...

Edited by BuFnITZa

Posted

Hmm, Huawei-ul arata interesant (ca design, dar si ca piese). Eu as exclude Samsung Galaxy Young, si m-as hotara dintre Huawei si Samsung Galaxy Mini 2.

Parca as alege Mini 2, dar faptul ca nu are blit de exemplu, iar Huawei-ul este putin peste ca hardware, ma face sa stau putin pe ganduri :D.

In functie de necesitatile pe care le ai, ar trebui sa iei decizia corecta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Necesitati...costa 500 de lei ce pretentii sa am? sa zbor cu el prin camera ? :)) ...

Te joci un joculet cand nu ai ce face, putin net, cate 2-3 poze. Ca piese ma cam duc spre Huawei dar android-ul e 2.3.7 si nu vreau sa imi iau alt telefon peste 1 an, vreau sa il tin ceva vreme, si imi e teama ca Gingerbread o va lua putin la vale, fiind create aplicatii si alte chestii pt. sisteme mai noi. Si asta ma face sa iau Samsung Young

ps: Gaby de ce ai inlaturat din schema Young-ul? fii atent ca nu vorbest de samsung galaxy Y   

Posted

CyanogenMod e doar o alta versiune de android modificata sa include alte chestii... Numa nu merge pe toate telefoanele (din cauza producatorilor, nu ca ar fi o probleme cu Cyanogen.)

Majoritatea telefoanelor Android ruleaza 2.3.7 inca, asa ca nu cred ca in viitorul apropiat va fi o problema cu asta...

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ah, nu am fost foarte atent (am vazut ca ar fi dual-sim, si de obicei nu sunt cine stie ce + ca e putin mai gros decat mini 2), acum m-am uitat mai bine, si, diferentele nu sunt mari, deci, daca se incadreaza cel mai bine nevoilor tale, pare ok (e cel mai nou dintre cele 3 prezentate, si are si o versiune de Android mai noua).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 8 months later...
Posted

Si banuiesc ca acel Orange Nivo e codat nu?

Care ii este denumirea de la producator?

Doar o informație: dacă achiziționezi un telefon „la liber” sunt obligați să ți-l decodeze.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.