Jump to content

Recommended Posts

Posted

Yep, ca si mamaliga si sarmalele (daca nu ma insel).

acuma mamaliga nush cat de "romaneasca" e , la urma urmei e cea mai banala mancare.. e consumata peste tot, doar ca romanii manca multa de tot (era considerata gen painea saracului..ceva d genu).

Si sarmaua cam la fel...mancare ieftina => populara la noi. Vine de la turci? 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarma_(food)

uh, look look look

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mamaliga nu e chiar asa..."simpla". Vad ca in restaurantele de fite incepe sa apara si in farfuriile lor... Ma rog asta fiind ceva gen ... nush doar cate putin acolo... Nu ca la bunica, cu farfuria pllina :)) (si parca tot asta de la bunica e mai buna)

Posted

Mămăliga este un preparat tradițional de mâncare din România. Considerată mâncare a țăranilor, este des folosită ca substitut pentru pâine sau ca aliment de bază în perioadele de vară când munca grea efectută la câmp nu mai permite prepararea pâinii de casă și în zonele rurale sărace.

si, si mai interesant:

Motivul pentru care mămăliga este atât de populară in România este faptul că otomanii puneau bir numai pe grâu, porumbul rămânând alternativa cea mai hrănitoare.

via http://ro.wikipedia.org/wiki/M%C4%83m%C4%83lig%C4%83 :))

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Depinde de metabolism... inainte sa merg la sala, eram scandura, mancam ca spartul si nu se prindea nimic. Dupa ce m-am lasat de sala, am inceput sa prind burta. So, apuca-te de sport si apoi lasa-te :)).

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Eu am 62/63 de kile la 1.86 m ...

Cât am stat în iaşi la spital am ajuns şi la 57 de kg, dar le-am pus repede înapoi . . .

Posted

@alex008 Din cate vad nu, nu ingrasa. (si e mai sanatoasa ca painea:)

@House_MD Am o prietena care e la fel ca tine se slabuta si vrea sa se ingrase. >.< Frate!!!....nu trebuie sa te ingrasi! trebuie sa pui masa musculara pe tine! grasimea ce faci cu ea ? mai mult te incurca.... dute alearga pe stadion, faleza, etc (ce oi avea tu) fa cateva tractiuni, abdomente, etc. Daca vrei sa te ingrasi o sa ai slanina pe tine nu carne, asa cum trebuie!

Lus are dreptate toata faza e cu metabolismul....  "N-am voie să fac efort" asta spune doctoru ha? si prin efort ala ce intelege? Ai voie stai calm sa faci efort dar putin cate putin, adica nu te scoli din pat si fugi pe stadion direct. Azi te plimbi 1 ora maine 2, poimaine alergi usor, apoi alergare cu viteza....Porma incepi cu forta: 2-3 flotari, tractiuni..etc  Hai ca ai prins ideea. :D

• Moderators
Posted

"N-am voie să fac efort" asta spune doctoru ha? si prin efort ala ce intelege? Ai voie stai calm sa faci efort dar putin cate putin, adica nu te scoli din pat si fugi pe stadion direct. Azi te plimbi 1 ora maine 2, poimaine alergi usor, apoi alergare cu viteza....Porma incepi cu forta: 2-3 flotari, tractiuni..etc  Hai ca ai prins ideea.  :D

La mine, efort => ameteala puternica. (am niste probleme la o valva la inima)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.