Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sistemele de operare Windows de ultima generatie (Windows Vista, 7 si 8) ne ofera o optiune interesanta ce poate fi de folos in anumite situatii, si anume: ReadyBoost, prin intermediul careia putem suplimenta memoria RAM cu ajutorul unui stick USB. Pentru a face asta, va trebui sa urmati cativa pasi simpli, dupa cum urmeaza:

1. Introduceti un stick USB intr-unul dintre porturile calculatorului.

2. Nergeti in My Computer -> click dreapta removable disk (stick) -> selectati Properties

3. Dati click pe tab-ul ReadyBoost unde bifati USE THIS DEVICE, dupa care alocati ori tot spatiul de pe stick ori cat doriti sa utilizati, si apasati pe Apply si Ok.

readyboost.jpg

P.S: Optiunea nu este similara cu adaugarea unei placute de 4 GB RAM de exemplu!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu am folosit un stick asa ca sa folosesc win7 pe un laptop cu 512mb de rami si pot zice ca sa simtit binisor (nu mai folosea hardu  ci stickul care e mai rapid) insa nu face minuni :) plus un stick se strica mult mai repede decat o placutza de memorie RAM.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

o idee buna... pt xp e si mai utila fiindca in windows 7 se presupune ca ai ceva memorie daca poti rula windows 7, insa la xp daca se simte, am dat lovitura. Imi iau in stick si fac din pc-ul vechi (256 MB RAM) o racheta :)

Posted

depinde.. parca undeva pe la 10..100.. de mii de scrieri duce. poate si mai mult daca e mai nou sticku. Nu e o problema mare (chiar si la 20 de scrieri pe zi tot tine ceva pana se duce)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.