Jump to content

Recommended Posts

Posted

As vrea sa-mi spuneti si mie cum fac permisiuni la moderator adica:

daca SM are acces la tot forumu sa editeze/stearga topicuri etc si sa baneze

moderator sa aiba exact la fel dar sa nu aiba acces sa baneze

si inca ceva cum fac ca membri sa nu mai poata sa-si dea like singuri la postul lor

• Moderators
Posted

daca SM are acces la tot forumu sa editeze/stearga topicuri etc si sa baneze

Ca un super moderator să poată bana / suspenda un utilizator:

AdminCP » System Settings » Members » Warning and Moderation » Allow moderators to set custom punishment if no Warning Action is set » Yes . De asemenea, as bifa yes si la Allow moderators to use "Other" reason.

Daca vrei ca un moderator sa aibe acces la tot forumul, dar sa nu poata suspenda / bana, sincer nu stiu... Mai bine setezi fiecare moderator la niste arii si atunci cand setezi permisiunile, nu le lasi la indemana sistemul de warn.

si inca ceva cum fac ca membri sa nu mai poata sa-si dea like singuri la postul lor

AdminCP » System Settings » Members » Reputation System » Allow users to give themselves reputation » No

Posted

Nu este exact cum ai spus tu

AdminCP » System Settings » Members » Warning and Moderation » Allow moderators to set custom punishment if no Warning Action is set » Yes . De asemenea, as bifa yes si la Allow moderators to use "Other" reason.

AdminCP » System Settings » Members » Reputation System » Allow users to give themselves reputation » No

La forum am ipb 3.4.4 daca poti sa-mi faci niste printuri pt ca ma descurca mai usor sau sa-mi explici 

Posted

Am facut exact cum ai spus am rezolvat cu reputation.Acu inca o intrebare cum fac sa apara reputation sub posturi.La fel as vrea sa apara ModeratorCP si la grupul Detinator Server.

La Moderators am facut exact cum ai spus dar nu trebuia sa-mi apare in stanga sus ModeratorCP?

Am verificat si nu are acces Moderator sa faca nimic e ca un member normal diferenta fiind grupul si culoarea.

• Moderators
Posted

Salut.

Moderatorii nu au acces la tot forumul?

Dacă nu, atunci intră la Forums şi vei vedea că în dreptul fiecărui forum ai o căsuţă de bifat în dreapta. Bifezi căsuţa / căsuţele unde vrei să dai moderator unui membru, în căsuţa de jos de tot introduci grupul / numele membrului şi ţi se va deschide o nouă fereastră. De la Select Forums trebuie să selectezi toate forumurile şi subforumurile unde vrei să îi dai moderator, şi în continuare stabileşti permisiunile, bifând Yes sau No. Ca să poată bana / suspenda un utilizator, trebuie obligatoriu să setezi Yes la Can warn other users?

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.