Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna.Recent am inceput sa joc NFS MostWanted 2012.Ca in majoritatea cazurilor am pus setarile grafice pe 'low' pentru a evita eventualele probleme.Dupa maxim 5 minute de joc,apar anumite blocaje.Le-am inregistrat cu Fraps,apoi am atasat vedoclipul mai jos.Veti observa ca se opreste in fata event-ului de la secunda 13 pana la 21.Problema apare si in alte locuri si la alte jocuri.Detin o Placa video NVIDIA GeForce 210 {1GB}.Inca nu a implanit 1 an de uz.Nu poseda overclocking.Ea se fie cauza ?

Posted

Nu am jucat NFS-ul asta, dar nu cumva chiar asa trebuie sa se intample? Te opreste ca sa poti vedea event-ul (cred).

Daca nu, oare o fi pentru ca jocul este piratat?  :P

Edit: M-am uitat la alte gameplay-uri si asa se opreste in fata event-ului, e ceva normal.

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Ai incercat un update la ultima versiune a driver-ului placii video?

• Upvote 1

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Ai incercat un update la ultima versiune a driver-ului placii video?

Da,am incercat si asta.S-a intamplat sa se blocheze de doua ori in ziua respectiva la un joc ceva mai modest,Burnout Paradise {low}.Urmatoarele 2 zile {astazi inclusiv} nu s-a mai blocat,insa asta nu ma incurajeaza deoarece am jucat Assassin's Creed III  la medium fara nici un blocaj sau lag timp de 1 saptamana {dupa 1 saptamana l-am sters}.

M-am interesat si pe alte site-uri IT si se spune ca e recomandat sa instalezi driver-ul manual ceea ce am si facut acum cateva minute.Sa vedem ce se va intampla.Sincer,abia astept sa apara GRDID 2 sa vad cum se comporta in sistemul meu.Caz in care mai aveti sugestii abia astept sa le aud.

• 3 weeks later...
Posted

L-am luat pe cel mai nou si nici un rezultat.Am luat unul 'beta' si nici o schimbare.Atunci,l-am instalat pe cel pe care l-am primit cu placa video,timp de 3-4 zile nu a mai facut aceste blocaje.In momentul in care,sa zicem,a revenit la vechile obiceiuri,am luat un driver recomandat pentru ea,care in momentul de fata este cel mai recent,320.18.Chiar si asa din nou a inceput sa se blocheze cu tot cu Windows,urmand ca apoi sa se blocheze doar jocul de 4-5 ori la GRID 2,pe Ultra-Low Settings.Mai aveti vreo sugestie ?

Posted

esti sigur ca nu ai tu compu prea slab? siasa placa video e slabuta, ce procesor ai? Ia opreste absolut toate programele cand joci (si netu si antivirusu...tot tot)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Astazi,m-am jucat indelung si nu s-a intamplat nimic de genul fraps/blocaj.Care sa fie adevarata cauza? Ma gandesc ca daca placa video avea ceva grav nu se se bloca mereu cand ma jucam?

• 1 month later...
Posted

Recent am decis sa incerc doua jocuri RPG,Prince Of Persia - The Forgotten Sands si The Amazing Spider-Man,la care intampin aceasta problema : aparea o imagine ca atunci cand 'pica' cablul TV,dar verde.Inainte de asta am avut o experienta neplacuta cu aproximativ toate driverele nVIDIA,orice driver,exceptandu-l acela care a venit odata cu placa video,nu ajungea mai departe de jumatatea procesului de instalare,dar dupa ce dadeam restart aparea ca si cum acesta s-ar fi instalat corect.

Daca ramaneam la driver-ul original al placii video se bloca PC-ul la absolut orice joc.

Ce pot face?

Posted

Intr-un final am ajuns la o solutie completa.Ca sa elimini aceste erori enervante trebuie sa faci o actualizare la driver-ul placii video,preferabil cateva update-uri si la Windows.Multumesc,Paull & GoD.Doresc inchiderea definitiva a topicului.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.