Costea Bivol Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Am un bug foarte mare sau eroare nush ce este .. dar nu merge Topic Moderation Si in acp aproape nimic ... care poate sa ma ajute dati add pls colt_q@yahoo.com Ms mult pentru ajutor 1
Moderators Courage Posted May 16, 2013 Moderators Report Posted May 16, 2013 Daca intelege cineva ceva, ma fac popa
Costea Bivol Posted May 16, 2013 Author Report Posted May 16, 2013 Poftim uitati va deci 1. cand dai pe langa aceste trb sa apara in jos mai multe intr-un patratel ... ci style , easy logo change ,,, . nu imi apar trb doar sa dau click ca sa le vad ,. 2. Nu merge topic moderation cand dau click nu apare nimic 3. Nu merg basic information , profile , notification dau click pe ele si nu merge .. nici la hook ... la nimic 4.Cand dau edite imi apare asa la toate pana acm nu aparea ... 5. Cand dau find membre nu functioneaza 1
Costea Bivol Posted May 16, 2013 Author Report Posted May 16, 2013 sincer nu stiu dar pana acm nu am avut asa probleme uitete www.playinferno.net/forum sa nu credeti ca e reclama "_) 1
gaby Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Ai incercat si cu un alt browser? Se intampla la fel? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Atunci, ori s-a instalat ceva care a provocat aceste erori, ori este de la versiunea scriptului. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Costea Bivol Posted May 16, 2013 Author Report Posted May 16, 2013 si pot cumva sa schimb cv dar sa ramaie membrii si topicurile ? :S
gaby Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Pai, ori identifici ce cauzeaza eroarea (hook, aplicatie), asta daca pana acum a mers normal, ori salvezi baza de date si reinstalezi forumul urmand sa folosesti vechea baza de date. Daca nu ai putina experienta, poate fi dificil procesul. P.S: Mai simplu ar fi sa le ceri celor de la host un back-up dintr-o data in care forumul se comporta bine. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Costea Bivol Posted May 16, 2013 Author Report Posted May 16, 2013 si nu e nici unu care doreste sa ma ajute sa-mi spuna prin mess pas cu pas ...
Costea Bivol Posted May 17, 2013 Author Report Posted May 17, 2013 care doreste sa ma ajute da-ti add colt_q@yahoo.com va dau tot ce doriti daca e legat de forum / svr samp
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now