Jump to content

Recommended Posts

Posted

Google Chrome a ajuns la versiunea cu numărul 27, care aduce îmbunătățiri de performanță. Chrome deschide acum paginile web cu 5% mai repede, un procent nu tocmai semnificativ, dar binevenit.

O altă noutate, care se adresează dezvoltatorilor de aplicații web, este API-ul Sync FileSystem, ce permite sincronizarea și stocarea datelor prin Google Drive. Sugestiile din Omnibox au fost și ele îmbunătățite semnificativ. Modificările se adresează în special predicțiilor de căutare și corectorului ortografic.

Totodată, acum avem posibilitatea de a vorbi cu motorul de căutare (Google). Practic, Google se aseamănă acum cu Google Now, fiind capabil să-ți răspundă (de exemplu) câți kilometri sunt din locul unde te afli până într-un loc specificat de tine (și asta fără să apeși butoanele tastaturii). 

Nu au lipsit nici clasicele remedieri ale problemelor de securitate. Au fost reparate treisprezece probleme de securitate. În plus, plugin-ul Flash Player și motorul JavaScript V8 au fost actualizate.

Google-Chrome-27-620x330.jpg

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Foarte bine! Mi-am facut si eu actualizarea!... dar totusi versiunea 27? puteau sa mearga si ei mai lent un pic.

chiar se simte ca e putin mai rapid

Posted

pai tre sa tina pasu cu chromium 

dar care e diferenta? adica am inteles ca chromium e bazat pe codul de la chrome si e dezvoltat de persoane voluntare care distribuie gratis softul? Dar ca performanta care e mai bun?

Posted

Ordinea e putin diferita, Chromium este proiectul codului sursa gratuit din care Google construieste Chrome. 

Fata de Chromium, Google Chrome are in plus FlashPlayer si PDF reader integrate. 

Ca performanta e greu de stabilit pentru ca Chromium un proiect in continua modificare, in timp ce Chrome e lansat sub forma de versiuni stabile. 

Posted

Da, e cum a zis bogdan. Ca si performanta sunt la fel. Da, in momentul X Chromium poate e mai rapid, sau poate e mai incet. Insa diferentele nu sunt mari (poate, daca se face io stiu ce schimbare uriasa in cod , chromium va fi mai rapid...vreo 2 luni pana chrome ajunge si el la versiunea aia). Insa ai grija, teoretic Chromium nu e la fel de stabil ca si chrome.. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

IT Tips - Google Chrome

Unii dintre noi le stiu, altii poate ca nu, sunt insa de ajutor pentru toata lumea. :)

1. Comenzi rapide cele mai des utilizate:

Ctrl + 1-8 < apasa tasta Ctrl + orice tasta de la 1 la 8 si vei ajunge la fila corespunzatoare din tab-ul tau
Ctrl+9 <  comuta la ultima fila
Ctrl+H < arata istoria
Ctrl+J < deschide fereasta de Downloads
Ctrl+K < muta cursorul la bara de adrese
Ctrl+T <  deschide un nou tab

2. Chrome Aurofill (completare automata) – foloseste urmatorii pasi:

Click pe <wrench>   sau <Menu>  din costul dreapta sus
Click <Setting>  si apoi click <Show advanced settings>
Click <Manage Autofill> pentru o completare automata
Click <Add new street address> in fereastra Autofill, apoi noteaza adresa pe care o doresti salvata si apasa tasta <OK>

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.