Minimal Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Am incercat tot,am modificat,etc..,dar acelas lucru fara folos,mi le pune pe 1 coloana si fara plusuri (nu e hook,e modificat tot din boardIndexTemplate,CSS,etc) Va rog sa imi faceti si mie exact pentru forumul meu cu tot ce trebuie..,poate am gresit eu. Forumul este www.nanoteck.ro ,scuze daca e reclama,dar trebui neaparat sa rezolv alea...,multumesc anticipat. Astept un raspuns de la House_HD sau gaby
Moderators Solution Courage Posted May 26, 2013 Moderators Solution Report Posted May 26, 2013 Salut. E de la temă. Deflectionu ce îl găseşti pe net pentru IPB 3.4 e buguit. Eu pe onegame am făcut ceva mai complicat ca să bag deflectionu' bun. Trimitemi PM cu datele unui cont cu acces admincp. 1
Cristi Gfx Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Aceasi Problema si mie . Imi poti face si mie House_MD .? Slide-Zone.Com
Moderators Courage Posted May 26, 2013 Moderators Report Posted May 26, 2013 Încearcă să înlocuieşti board index template-ul din tema bolnavă cu board index template-ul dintr-o temă bună
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now