Jump to content

Recommended Posts

Posted

Recent, cei de la Microsoft au confirmat ca noua generatie de console, Xbox One va fi region-locked, ceea ce inseamna ca vom putea cumpara jocuri international, dar, nu le vom putea juca pe o consola cumparata local.

“La fel ca în cazul industriei muzicale și de film, jocurile trebuie să îndeplinească un ghid normativ local înainte de a fi pregătite pentru vânzare.”

“Vom continua să lucrăm alături de partenerii noștrii și să urmăm acest ghid normativ cu Xbox One.”

Odata aflate aceste informatii, sigur va veti intreba daca acelasi lucru se va intampla cu PlayStation 4, insa, seful SCE Worldwide Studios, Shuhei Yoshida a spus ca a luat deja o decizie in aceasta privinta dar inca nu este momentul sa fie divulgata.

Sursa: DigitalTrends

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Este un dezastru ! Spre exemplu daca cumpar consola din Romania nu voi putea juca un joc ce l-am comandat din America !? Precizez ca uneori este mai bine sa cumperi jocul prin precomenzi,luandu-l direct de la producatori,pe cand consolele sunt si ele mai ieftine in strainatate sau...nu ! Tot ce pot sa va spun este ca de exemplu Xbox 360 la noi este 1.100 lei la http://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-360-250gb-joc-halo-4-controller-microsoft-xbox-360-wireless-negru-r9g-00172/pd/E5YCKBBBM/ pe cand la Amazon.com {UK} este http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Xbox-360-250GB-Console/dp/B005HHTK70/ref=dp_ob_title_vg {189 $} sau 790 lei {cu tot cu TVA 24%}

Posted

nu neaparat bani consumati degeaba. Sunt misto consolele, din punctul de vedere al celor ce fac jocuri. Din cauza asta, unele jocuri apar doar pentru consola. 

Oricum nasoala partea cu "consola din romania => jocuri din romania". As vrea sa cred ca ai putea rezolva cumva (pe cai oficiale) dar din pacate ma indoiesc..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Bani consumati degeaba, asta sunt consolele.

Lus,nu numai ca sunt de acord cu tine dar cred ca si tu,asemenea mie,joci jocuri pe PC,multumindu-te cu cele ce sunt lansate pentru PC,am dreptate ?

Cred ca cei de la Xbox & PlayStation ar mai trebui sa se gandeasca la 1 lucru si anume acela ca exista oameni destepti ce 'porteaza' jocurile lor pe PC.Eu unul nu am incercat nici unul pana acum deoarece mi s-a spus ca ar putea dauna respectivului PC.

Posted

mno gigele, emulator e cu totu alta chestie. A porta un program inseamna ceva cu totul si cu totul diferit. 

Oricum emulatoarele nus la nivelu in care orice joc va rula, si situ care miai dat link pare sa fie inca un alt site deala cu glume gen "complete survey". Ah, si iti trebe un bios deobicei (asa ca idee zic, stiu ca daca cauti gasesti).

Ah si iti trebe compuri destul de bunicele ca sa mearga emulatoru + jocu. Da, sigur o sa zici " da da dar uite, pe un blablabla poti rula jocuri pe ps2/ps3 lejer blablabla" dar nu uita ca au trecut ceva ani de cand a fost lansat acel ps2/ps3.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am avut si PS2 si 360, waste of time si bani. Aveam 3 jocuri si alea vai de capul lor, te plictisesti foarte repede.

fWy1P.gif

• 3 weeks later...
Posted

Consolele se merita cand ai un grup de prieteni si vrei sa te distrezi jukand ceva de la 2 la 4 persoane. ceva competitie.Nu CS:GO  pe PC si alte joc de PC.   PsP a aparut datorita faptei ca daca tot esti plekat toata ziua sau pleci la drum lung.... sa nu te plictisesti sau daca esti gamer si sa iti faci doza ptr moment.... ca sa nu zicem ca sunt aatea aparaturi console facute si pr cei ce nu vor un pc in casa desii consola se poate loga la net dar el e dependent de jokuri singur sau cu prieteni. in concluzie sunt utile Consolele  si daca stai sa te gandesti in ce sens sa le dai viata...conotatie.

Cat de subiectul principat ati vazut caci este oficial ca noua consola nui este si pe romanika deschisa. cel putin nu acuma.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.