Khronos Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Am avut o problema cu forumul, imi aparea pagina cu alb in loc de tema, oricum, ideea este ca am rezolvat-o, dar acum nu imi merge sa scriu nimic in chat .. cand dau sa se trimita, nu se trimite .. Tema e deflection, am incercat si pe cea de baza, si tot nu merge . Care ar fi problema ?
Solution +MaTTeO Posted June 5, 2013 Solution Report Posted June 5, 2013 si euvam patit vezi daca ai instalat vreun hook organisar subforums sau members registered today de la asta e 1
gaby Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 De asemenea, poti incerca sa dezinstalezi shoutbox-ul (inclusiv sa stergi fisierele de pe FTP) si sa il instalezi din nou. Vezi si: 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Khronos Posted June 5, 2013 Author Report Posted June 5, 2013 Va multumesc amandurora, a fost de la "members online today" ... Am edita hook-u' sa arate membrii activi in ultimele 24 de ore, si imi arata tot membrii activi astazi .. nu ult. 24 ore . Si am zis ca nah... ce se poate intampla, si nu mi-am dat seama . Acum am dat edit sa imi arate membrii activi astazi, si merge chat-u' .. Epic .,
KEnT Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Dezinstaleaza hook-ul si reinstaleaza-l sau poti incerca alta versiune de chat. www.podzone.ro/forum Fa parte dintr-o comunitate cu licenta IPB
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now