Jump to content

Recommended Posts

Posted

Unele fisiere necesita unpic de timp pana ca sa se poata sterge , cel mai probabil acel fisier este protejat de autor , o data cu restartarea pc-ului ai putea sa le stergi fara nici o problema . 

Daca tot asa o sa iti dea , atunci astepta cateva zile pana cand vei avea o permisiune sa le stergi . 

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

• Moderators
Posted

Tu incerci sa stergi desktop.ini din profilul implicit, numit Default, care e defapt un sablon pentru crearea profilelor de utilizatori in windows. Daca-l stergi s-ar putea sa ai nevoie de o alta instalare a windows-ului. In plus fata de asta, acel fisier contine un link din system32, pe care iar nu-l poti sterge, si e indicat sa nu faci asta, pentru ca iti corupe windows-ul..

Iar, inafara de faptul ca tot acel folder C:UtilizatoriDefault este "hidden", si cel mai probabil marcat ca si read-only (si asta ar putea sa fie o cauza pentru care nu il poti sterge), verifica sa fi si tu , cu userul tau "Gabriel" in grupul de administratori, implicit pe tot C:Utilizatori.

Dar daca vrei sa-l stergi neaparat, intra in safe mode, si repeta operatia de stergere. succes si spor.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.