Jump to content

Recommended Posts

Posted

stiu ca nu e locul potrivit dar am o problema:

AM cautat sa imi cumpar un iphone 4s alb si am gasit ununl cu 150 euro . dupa discutii pe mail in franceza ptr ca mil trimite din franta am primit urmatorum mesaj 

: "

Je viens de vous lire et je tiens à vous dire que j'ai transmis vos coordonnées au livreur car celui ci m'informe qu'il est disponible pour passez vous livrer le téléphone le mercredi entre 11h30 et 18h30, alors veuillez choisir un créneaux pour la livraison svp. Mais je tiens à vous dire que pour le paiement, selon le mode de livraison du livreur cela se fera en un contre remboursement par un mandat postal que vous allez établir à la poste en mon adresse de voyage et que vous allez remettre au livreur en échange du téléphone après essai de ce dernier. L'établissement du mandat postal, ne rime en aucun cas avec un paiement avant la livraison car dès que vous faites le mandat vous devez le sécuriser par un mot de passe bien défini et secret que vous gardez sur vous jusqu'à ce que le livreur vienne avec le téléphone et que vous donnez votre approbation d'achat du téléphone après vérification du téléphone avant de remettre le reçu de la poste et le mot de passe au livreur évidemment si vous remarquez quelque chose contraire à ce que je vous ai dit sur le téléphone alors vous êtes dans votre plein droit de décliner l'achat et repartir à la poste reprendre votre argent avec votre mot de passe. J'aurai aimé qu'il encaisse le liquide mais le livreur a refusé car il m'a dit qu'il s'est fait braqué sur Strasbourg la semaine passée. Donc si vous êtes d'accord et que vous n'y trouvez aucune autre objection, veuillez s'il vous plait me le dire afin que je puisse vous faire part de mes coordonnées de voyage pour préparer le mandat postal demain. Si vous aviez les 150 € pas de souci veuillez s'il vous plait me confirmez l'achat de mon téléphone.
Merci pour la compréhension"  

pe care nu il mai inteleg nici cu google translate si nici cu bing translate . imi puteti traduce mesajul va rog frumos ???

iFwYryB.jpg

Posted

mesajul mi la tradus pana la urma cneva dar metoda de plata e ciudata uitati si voi traducerea: 

Am citit si vreau să vă spun că am transmis datele dvs.
de contact omului care livreaza pt ca el m-a informat că este disponibil sa treca sa va livreze telefonul miercuri intre orele 11.30-18.30 si sa alegeti dumneavoastra un reper de livrare va rog. Tin sa va spun ca pentru plata, in functie de modul de livrare al curieratului aceasta va fi prin rambursarea printr-un mandat postal care se va stabili la posta pe adresa mea de calatorie si veti trimite expeditorului in schimbul telefonului dupa ce acesta va fi incercat. Stabilirea mandatului postal nu impune plata inaintea livrarii, de indata ce faceti mandatul trebuie sa il securizati cu o parola secreta pe care o pastrati pana cand curierul soseste cu telefonul si dumneavoastra va dati aprobarea in cumpararea acestuia. dupa verificarea telefonului inainte sa puneti confirmarea la posta si parola, evident daca remarcati ceva contrar a ceea ce v-am spus atunci aveti drepturi depline sa refuzati cumpararea si sa mergeti la posta sa recuperati bani cu parola dvs. Mi-ar fi placut sa fie bani lichizi insa curierul mi-a spus ca a fost jefuit saptamana trecuta la Strasbourg. Deci, daca sunteti de acord si nu mai aveti alte obiectiuni puteti sa imi spuneti cand sa trimit datele mele / coordonatele pentru a pregati mandatul postal maine.Daca aveti 150 euro fara nicio grija va rog sa imi confirmati cumpararea telefonului
Multumesc pentru intelegere

iFwYryB.jpg

Posted

M-am uitat ieri peste el, insa nu am avut timp sa traduc complet, mai ales ca nu sunt as in franceza, insa am retinut ideea principala, si, am vrut sa zic ca e cam incurcata treaba... cu parola, cu posta, cu livrarea :-s, suna a anii '50. Nu stiu daca e neaparat o smecherie la mijloc, insa, mie mi se pare cam incurcata treaba...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.