Verloren im Meer Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 buna. am intrat pe forum din dorinta de a invata mai multe cu privire la programare, dar sunt interesat si de tehnologie per total. Imi place sa imi folosesc capul, fiind pasionat de matematica si fizica. Nu stiam daca ar fi ok sa fac un topic numai despre mn, dar am vazut ca asa s'a obisnuit si am zis sa urmez exemplul predecesorilor mei. sunt in clasa a 11-a la mate-info, olimpic la majoritatea materiilor de real, 0 munca, 50%ingamfare, 25% skill, 25% intuitie. am decis sa ma pun pe treaba de anul asta si am gandit ca ceva socializare cu oameni din domeniu ar fi de ajutor.
gaby Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Salut si bun venit printre noi , sper sa iti placa pe aici si sa petreci ceva timp alaturi de noi . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Ceau! love is a verb Love is a doing word
+hedmasster Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Salut, bine ai venit! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Recommended Posts