Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum pot sterge aceste informatii (topics/posts/last post by)?

image.png

Doar la un anumit forum, mai exact la factiuni, fiindca subforumurile sunt aranjate in ultimul hal daca exista acele informatii legate de forum.

Am reusit sa pot elimina aceste informatii, dar la toate, doar la un anumit forum nu reusesc...

IPB 3.4.5

Posted

Chiar asa?Va rog... asa arata chiar foarte groaznic, daca dau hide last post info atunci in loc de statistici imi zice ca e protejat ( Forum Protected ).

• Moderators
Posted

Eu is pe telefon si browseru care il folosesc are o tastatura enervanta

Oricum, asta i-am zis lui wars:

La forumurile dorite (de exemplu, sa luam categoria Echipă): marcheaza forumurile Cereri rank si Reclamaţii echipă cu Hide last post info (din admincp, cand editezi categoriile respective), dupa care faci ce zice paradiizee aici: http://webflake.net/topic/4182-remove-nr-of-topics-and-replies/

Te uiti sa vezi ce ID are categoria tuturor forumurilor la care dorim (ex: la noi este Echipă). dai click pe acea categorie si te va duce pe http://tigersoft.tk/forum/index.php?/forum/8-echipa/ , si vom observa urmatoarea chestie: in stanga numelui categoriei apare un numar (in cazul nostru, 8).

Acum, in AdminCP > look & feel > tema ta > tabul CSS > ipb_Styles.css adaugi urmatorul cod, jos de tot

#category_8.category_block 
.col_c_forum {
width: 100%;
}
In cazul nostru, este #category_8, dar inlocuiesti 8 cu ID-ul categoriei dorite.
  • Upvote 2
  • 2 months later...
Posted

Unde trebuie pus acel:

#category_8.category_block 
.col_c_forum {
}

/index.php?/forum/4-counter-strike-16/

imi spuneti si mi-e va rog frumos :) help

Posted

Daca mai pui fisiere de aproape 2000 de linii in posturi s-ar putea sa te alegi cu o injuratura in loc sa fi ajutat. In legatura cu problema ta, ai probleme cu cititul sau cu intelegerea textului?

Courage a spus foarte clar mai sus: adaugati in fisierul ipb_styles.css (cel pe care l-ai pus tu intreg) jos de tot (la sfarsitul tuturor liniilor continute) codul pe care l-a postat mai sus, modificand ID-ul categoriei.

Daca pe tine te intereseaza sa scoti acele informatii de la categoria Counter-Strike 1.6, observi ca aceasta pe forumul tau are ID-ul 4. Asadar, codul tau va arata asa:

#category_4.category_block
.col_c_forum {
}

Atentie. Copiezi codul de mai sus (il selectezi -> click dreapta pe el -> Copy) si il pui (click dreapta -> Paste) la sfarsitul ipb_styles.css (dupa ce se termina absolut toate liniile din fisier).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 10 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.