+BuFnITZa Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Yup...Meserie curata, (adica nu te manjesti cu toate c********e) bine platita, colinzi lumea, si imi place. Adica frate am avut odata ziarul telegraf prin casa si in ala sunt reclame de case angajari vanzari etc, si scria acolo ca "angajez tehnicean automatizari, salariu 1000 euro" deci tehnicean doar! iar diploma de tehnicean o obtii cand termini liceul (bine ai de facut un proiect si daca reusesti ai luat diploma) darmite cat o sa castigi ca inginer?! Intreaba-l si pe Alex si el este la... pardon a facut un liceu tehnic Hai sa ne mutam cu discutia pe topicul facut de gaby cu faculatile...
+GodsOtherHand Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 depinde ce sti si unde lucrezi. http://www.glassdoor.com/Salary/Google-Salaries-E9079.htm nu miar fi rusine sa lucrez la ei peste ceva ani desii personal nu am planui asa marete love is a verb Love is a doing word
Moderators Courage Posted July 9, 2013 Moderators Report Posted July 9, 2013 Hmm... informatica la Vest in Timi. e cotata cu A, iar cea de la Poli, cu C
+GodsOtherHand Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Ce? cei cu A si C aia? Info poli e de 3 ani nush cat e aia de vest.. Da, la AC e admitere ( la cti si is ... la info nu era cand mam bagat eu..nush acu dar nu cred). Pav, la info la vest de duci doar daca lucrezi deja sau doar daca iti place sa inveti singur acasa. E foarte usor de trecut acolo (am colegi care or picat anu 1 la poli dar la vest or luat numa note mari acuma). E o scoala faina daca vrei sa inveti, insa e o scoala slaba daca vrei doar sa treci. love is a verb Love is a doing word
Moderators Courage Posted July 9, 2013 Moderators Report Posted July 9, 2013 Am o lista cu specializarea si toate universitatile din Romania care au facultatea respectiva, sortate pe categorii, dupa nivelul de performanta, in litere (sa fim logici: nu compari o facultate din petrosani cu una din cluj sau iasi)
+GodsOtherHand Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 dar nici nu compari o faculta de 3 ani cu alta de 4 ani. love is a verb Love is a doing word
+alex008 Posted July 9, 2013 Author Report Posted July 9, 2013 La licenta se intra pe media bacului. Uite aici un pliant cu Poli Timisoara.
Moderators Courage Posted July 9, 2013 Moderators Report Posted July 9, 2013 dar nici nu compari o faculta de 3 ani cu alta de 4 ani. La AC inveti si hardware, pe langa software. la info faci doar software
+GodsOtherHand Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 eh. faci si la info chestii dubioase, nuti fa griji ( stiu pentru ca facem la comun unele cursuri). Plus, si ce faci la softwareul ala nu e la acelasi nivel. La CTI avem profi mai buni decat la info. love is a verb Love is a doing word
Moderators Courage Posted July 9, 2013 Moderators Report Posted July 9, 2013 Bine bine ... in 3 ani am ce alege
+GodsOtherHand Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 http://www.piticigratis.com/2013/07/un-tip-cu-sindromul-down-e-mai-destept-decat-jumatate-dintre-adolescentii-tarii/ love is a verb Love is a doing word
+Lus Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vZak9s0LYdQnu prea intra la bac, dar intra la perle... kill her pleaseeeeeeeeeeeee. Daca aia chiar e bibliotecare, imi este mila de ea.
+BuFnITZa Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Cu oameni ca ea...imi e mila de viitorul Pamantului. Dar staii!! Ca astia nu sunt doar in RO sunt peste tot!
+GodsOtherHand Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vZak9s0LYdQ nu prea intra la bac, dar intra la perle... kill her pleaseeeeeeeeeeeee. Daca aia chiar e bibliotecare, imi este mila de ea. eh macar stim unde ar fi ascuns fituicile pentru bac :-" love is a verb Love is a doing word
CorinA Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Mai greu mi s-a parut la romana,dar in rest a fost ok. Tu?
+alex008 Posted July 15, 2013 Author Report Posted July 15, 2013 foarte bine... acceptabile subiectele si la mate foarte simplu
CorinA Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 La partea 3 nu ma asteptam la poezie ,tinand cont ca anul trecut a fost tot poezie.
+alex008 Posted July 15, 2013 Author Report Posted July 15, 2013 nimeni nu se astepta... macar anu trecut modelul avea poezie acum nimic nu o anunta dar a iesit bine,
+MaTTeO Posted July 16, 2013 Report Posted July 16, 2013 (Sunt eu cam pe langa subiect...dar merge...) Bac ca bac dar, si la capacitate a fost foarte usor, si ma oftic...Generatii din ce in ce mai proaste... Cum naiba ma sa sa iei 2.50 la mate Stiu eu am gresit prosteste la romana dar la mate ma bucur de un 10 la mate si un copil de clasa a 6 putin mai avansat lua un 9,50-10 la romana au fost mai acceptabile eu cred ca am gresit la partea a doua mult si am luat 8.30 dar media finala ptr licul militar a fost de 9,205 si am fost admis la numarul 50 din 100 ce mai mica media fiind 8si ceva fata de anul trecut la 7 si ceva .... deci : subiecte usoare => copii cu note mari degeaba
Moderators Courage Posted July 19, 2013 Moderators Report Posted July 19, 2013 eu am luat 10 la mate anul trecut cand am dat EN Anyway, din moment ce tonciu e plina de bani, o doare in cur de ce zicem noi.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now