Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor.

De curand am creat pe forumul meu cu platforma IPB grupurile dar am intimpinat o mica problema. Problema este:

1. Cum fac ca atunci cand bag 2 sau mai multi membri in grupul moderator acestia sa aiva permisiuni diferite. Adica membrul 1 sa aiva acces full la categoria Filme si la celelalte categori sa aive acces de membru, iar membru 2 sa aiva acces full la categoria Jocuri si la restu la fel sa fie si el tot membru
  2. As dori sa scot aceasta bara " | " din legenda. Ea este pusa intre grupuri ceva gen: Administrator | Moderator | Membru etc

Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.

Daca nu am fost suficient de explicit spunetimi si revin cu cateva screnuri poate asa intelegeti mai bine.

Multumesc mult.

Posted

Nu am inteles prea bine ce vrei sa faci, insa, pare ca trebuie sa te joci cu permisiunile, eventual sa creezi grupuri diferite daca vrei permisiuni diferite ale grupurilor.

De asemenea, uita-te si peste:

Pentu 2, trebuie sa te uiti daca Group Name Indicator insereaza vreun fisier in ACP -> Skin & Templates -> tema ta -> globalTemplate sau BoardIndex, si sa il modifici dupa bunul plac. Daca nu insereaza niciun fisier, inseamna ca il modifica pe boardIndexTemplate din BoardIndex.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am mai dat si eu peste postul acela pe care mi l-ai lasat tu dar nu am prea inteles nimic de acolo. Poti te rog sa imi lasi un model?

App. ai inteles exact ce vroiam sa spun. Multumesc mult

Posted

Poti te rog sa imi dai add la id mr_laury@ymail.com ca sa vorbim mai multe? Multumesc mult

Imi cer scuze ca am lasat id in post dar nu am putut sa iti dau PM

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.