Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rockstar a lansat in sfarsit primul video ce contine scene de gameplay din noul titlul GTA, si poate fi vazut aici:

fWy1P.gif

Posted

Foarte tare. Numai mini map-ula la in patratul ala nu prea imi place (era mai fain in cerc). O sa fie dati in judecata de Apple ca le-au luat dreptunghiul cu colturile rotunjite.

Posted

O sa fie dati in judecata de Apple ca le-au luat dreptunghiul cu colturile rotunjite.

=))  =))

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Va plangeti voi ca nu mai iese jocul odata, dar sa va vad si eu pe voi lucrand la toate graficele si detaliile din joc, ca realist il vreti si sa se vada "cristal" dar nu va ganditi cat se chinuie oamenii aia sa faca cel putin o cladire sau alte cestii. Aveti rabdare ca nu va sta viata in jocul ala.

In rest.. e SUPER !

Posted

Jocul arata super dar la inceput se spunea ca o sa fie doar unul dar cu 3 este 3 ori mai bine! 

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Va plangeti voi ca nu mai iese jocul odata, dar sa va vad si eu pe voi lucrand la toate graficele si detaliile din joc, ca realist il vreti si sa se vada "cristal" dar nu va ganditi cat se chinuie oamenii aia sa faca cel putin o cladire sau alte cestii. Aveti rabdare ca nu va sta viata in jocul ala.

In rest.. e SUPER !

Cred ca cei de la Rockstar stiau de la inceput ca au o munca grea de depus pentru a realiza acest joc.De ce a fost nevoie sa oficializeze o data de lansare in fapt inexistenta ?

Pentru mai multe vizualizari pe site/YouTube ? Bingo !

Acestia mi se par cei mai neseriosi producatori de jocuri !

Apropo,eu zic,sa nu va luati dupa ce zic pe site.

IGN GTA V Release date : http://www.ign.com/games/grand-theft-auto-v/pc-20593

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.