Jump to content

Dota 2 A Iesit Din Beta, Si Ofera Testerilor Bloodstone

Recommended Posts

Posted

Incepand de astazi, Dota 2 a iesit oficial din perioada de test beta (desi mai sunt multe lucruri de adaugat si imbunatatit), devenind totodata free-to-play. Asadar, daca nu ati apucat sa il jucati pana in momentul de fata, desi s-au tot impartit chei de acces peste tot, de acum inainte aveti ocazia sa o faceti, fara niciun cost (click pe imaginea de mai jos pentru a-l descarca).

7rjI5Kq.png

In alta ordine de idei, asa cum am precizat si in titlul postului, daca ati facut parte din categoria beta testerilor ati vazut, sau o sa vedeti in BackPack un nou item: BloodStone (care nu poate fi vandut, schimbat, si, momentan nici utilizat, doar sters), primit in functie de cate invitatii ati trimis, dupa cum urmeaza:

Nivelul 1 - Bloodstone of the Ancestor (Rare)

MvPz0db.jpg

Nivelul 2 - Bloodstone of the Precursor (Mythical)

cFmFOUJ.jpg

Nivelul 3 - Bloodstone of the Founder (Legendary)

mCH5v3Q.jpg

Dota 2 Bloodstone Cosmetic Item Description:
"For those who came before and sang the word and gathering friends began their crusade, the light of gratitude swirls within the stone."

Daca va intrebati care este rolul acestui obiect (si eu am incercat sa aflu), ei bine, nu se stie deocamdata...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Sunt sigur ca vom afla la un moment dat. Gaby, pune si tu un topic pentru The International 3. Sau nu sunteti fani pentru cel mai mare campionat de dota 2 ? :D Eu o sa fiu online si o sa ma uit la concurs. Incepe pe 7 August si se termina pe 11. Cred ca o sa ma uit doar pe 11 , imi adun niste prieteni, bem o bere si ne uitam la streaming.

• Moderators
Posted

Neah..s-ar putea sa-mi iau un big screen pana atunci pun totul pe el si ne adunam cativa pasionati bem o bere radem glumim si ne uitam la good dota :D

• 2 weeks later...
Posted

In ciuda faptului ca acum jocul este gratuit,pe serverele EU&US sunt putine meciuri si din pacate ofera o experienta mult mai slaba fata de ceea ce ar fi trebuit sa insemne DOTA 2.Am jucat si eu 3 zile dupa care am revenit la League Of Legends.

Posted

Putine meciuri? Sunt 4 milioane de jucatori zilnic. Experienta slaba? Daca ai level 1 si joci la tutorial, te cred si eu. 99% din jucatorii de LOL care vin pe Dota, ori se lasa a doua zi din cauza dificultatii, ori raman si invata. Faptul ca tu judeci jocul in 3zile, bazat pe nimic, desigur, te inscrii in prima categorie.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Pe masura ce joci ti se face un nivel de performanta, iar cu cat joci mai mult , matchmaking-ul e altul. In orice caz, la fel ca la oricare alt joc de acest gen, sunt multi care fac party-uri, nu toti joaca pub.

Posted

Bazat pe nimic ?

Da,cum sa nu...

In DOTA 2 mai ca stai 30 minute in Finding Match fara sa gasesti nici macar 1 ---> Comunitate slaba.

Mi s-a spus ca,daca vreau sa joc incontinuu,sa joc cu botii...Ok...Tutorialul e extreme de slab...Practic fentezi printre adversari...in timp ce,pe LoL mai ca faci febra la maini la cat de inteligenti sunt botii...Old School,mate.Eu nu 'am venit' de pe LoL.Am jucat 1 meci,practic accidental,dupa care la 1 luna ma trezesc sa joc si eu DOTA 2,ajungand sa fiu extrem de dezamagit...VAVLE merita laudati deoarece au depus mult efort la acest joc,pacat de comunitate...

Posted

Pai da, bazat pe nimic. Faptul ca ai jucat 1 meci nu-ti da dreptul sa judeci, mai ales ca e meci de tutorial. Nu stai niciodata mai mult de 5 minute, nici macar cand ai selectat doar CaptainsMode, cu full team si doar Europa de Est. Nu stiu cum functioneaza noul sistem, dar scopul tutorialului e sa te introduca in notiunile de baza, nu sa-ti ofere nu stiu ce experienta. Jocul tocmai ce a iesit din beta, numarul jucatorile creste exagerat de repede, logic ca unele meciuri vor fi de rahat pentru o vreme.

Nu-ti dau dreptate, dar nu are rost sa intru in polemici.

Daca e sa mergem pe calea asta, si eu am jucat acum un an vreo doua saptamani de Lol. Si desi aveam zilnic cu cine juca, amici din strainatatea, era atat de 'interesant', cu o comunitatea atat de 'prietenoasa', incat am ales sa merg pe Dota. Dar nu judec jocul, pentru ca nu am ARGUMENTE clare. Faptul ca am OPINII, asta e altceva. Iar opiniile fara argumente, e mai bine sa le pastrezi pentru tine.

fWy1P.gif

Posted

Nu stau mai mult de 5 minute !?

Ia mai uita-te odata : http://steamcommunity.com/profiles/76561198098042712/.

Crede-ma,cel putin 2 ore petrecute in Finding Match.... toate zonele,fara Rusia.

Am jucat 1 meci tutorial care nu este contorizat...Ma asteptam sa sti asta daca esti un asa mare fan DOTA 2.

11 meciuri PVP - 8 pierdute,2 abandonate,1 castigate...

Nu sunt opinii personale ci o insumare a mai multor plangeri provenite de la cativa jucatori (10 la numar)...

Simplul fapt ca sunt membru pe acest forum imi da dreptul sa spun o parere daca cred ca este necesar...

Posted

Mare fan? Faptul ca-mi face placere sa joc, nu ma face 'mare fan'. Dar ca fapt divers, daca citeai cu atentie, vedeai ca asta am spus si eu, ca e tutorial. Si totusi. ce e asa de greu de inteles?

Jocul tocmai ce a iesit din beta, numarul jucatorile creste exagerat de repede intr-un timp scurt, de aici si queue-ul.

Sa-nteleg ca asta e argumentul tau? Jocul e o dezamagire din cauza queue-ului? Lol, bun argument. Joc inca din beta, majoritatea o fac, nu stau in queue, putin imi pasa.

Marog, am iesit de-aici, esti la fel de orgolios si incapatinat ca... toti pubertarii? Invata sa citesti cu atentie de-acum incolo.

fWy1P.gif

Posted

Da,queue-ul asta impedica anumiti jucatori sa aiba parte de o experienta decenta.Daca tu,multi altii,nu stati in queue,eu cum sa mai ma joc?

Nu-ti pasa...Tocmai ce ziceam...comunitate de 2 lei...

Stau si privesc la un LCD ca prostu'...

Apropo...*purtar*....Ce mai e si asta...sa inteleg ca trebuia sa fie ceva de rau... :))

• Moderators
Posted

Ca jucator de dota dinainte de Dota2 Lol HON si toate balariile genre-ului, iti post spune cu siguranta, ca stateam mai mult la "finding match" cand se juca pe eurobattle.net decat acum in Dota 2. Macar in dota2 iti face matchmaking dupa cum joci.

Daca ar fi sa procedez ca tine Mihai Daniel, si sa-mi refulez nemultumirea in topicul de LOL, as putea spune ca LOL e plin de noobi, am jucat si eu 5 meciuri de LOL i-am spart pe toti, si m-am plictisit si nu m-am mai jucat ca nu imi place. Dar asta nu inseamna ca e adevarat. Cu siguranta se joaca si la nivel inalt, poate multi nu joaca pub-uri.

Joc Dota 2 in beta de mai bine de un an si nu am stat la find match mai mult de 5 minute. Si joc pe US East. Diferenta de fus orar face ca ora la care joc eu sa nu fie tocmai ora de varf a playerilor din US si n-am mai plans atat la valve ca stau sa astept...

Toti au zis la fel ca tine cand au vazut sistemul de matchmaking initial, iar tutorialul ala de care zici tu, e strict pentru playerii noi (care n-au jucat alte jocuri de genul asta), fa  de curiozitate un meci cu botii (nu in tutorial), si pune-i la dificultatea maxima, apoi sa te aud ca sunt prea slabi.

Posted

hahahahahahahahahahha =))=)) =)) prea tare =))

A modificat postarea intre timp,logic... =)) Se vede ca il enervez la culme,astfel incat nu mai poate scrie corect... =))

Dan,ma bucur ca macar tu ai inteles ce vroiam sa spun....Am sa urmez sfatul tau...

Posted

A modificat postarea intre timp,logic... =)) Se vede ca il enervez la culme,astfel incat nu mai poate scrie corect... =))

Dan,ma bucur ca macar tu ai inteles ce vroiam sa spun...

Logica ta imi da dureri de cap... . Ai intrebat ce inseamna, am modificat ca sa nu dau alt reply inutil. Nu mai fi atat de arogant si mistocar ca s-ar putea sa ai aceeasi soarta pe care a avut-o Courage cu ceva timp in urma. Singura persoana de aici care nu intelege, esti tu, deoarece ti-am explicat acelasi lucru ca si Dan, dar presupun ca orgoliul specific varstei nu te lasa sa intelegi. 

Da, da, sunt atat de nervos incat m-ai facut sa postez din nou, ai un punct. Dar te-as ruga sa nu mai lasi reply.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Adevarat, mai mult m-am uitat la meciuri :D Intru in concediu si dupa ce revin de la mare/munte.. pe unde o sa umblu.. o sa revin si pe dota. Sper... ca in ultimul timp, cu munca, n-am mai avut timp.

Posted

Am vazut,astazi,pe Dota 2,un obiect numit BloodStone,ce era asemanator ca infatisare cu cele prezentate mai sus...Are urmatoarele proprietati :

- Health - 500

- Mana - 400

- Health Regeneration - 5 %

- Mana Regeneration -200 %

Bloodstone.png

In acest timp,jucam pe Dragon Knight.

Posted

Da, ce ai zis tu + Iti ofera 6 sau 8 chargeuri cand il cumperi, si primesti cate 1 charge pentru fiecare inamic care moare in apropiere. Fiecare charge iti reduce timpul de respawn cu 4secunde, iti creste mana regen cu 1 punct si reduce cantitatea de bani pierduta cand  mori cu 25. De asemenea, cand mori, toti aliatii din jurul tau primesc 400 hp + 30hp pentru fiecare charge, si oferi o mai mare vizibilitate pe harta, in locul respectiv desigur (+desi esti mort, primesti experienta pentru fiecare kill in acel loc).

Multi il cumpara doar pentru numerele pe care le-ai scris tu...

fWy1P.gif

Posted

la cat ati laudat jocu am zis si eu sa incerc.. da cei cu launch queue ala? >.< sunt pe locul 30 de mii si ceva.. >.< adica pot sa joc la anu?

Nu,la mine scria ca sunt pe 11 mii si ceva,in jur de o saptamana dupa ce am inscis e-mailul mi-a fost trimis linkul de descarcare al jocului.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.