Banu White Posted July 14, 2013 Report Posted July 14, 2013 Problema este spatiul acela gol si vreau sa stiu cum pot sa restrang spatiul cu avatarul si informatiile utilizatorului. Problema a aparut atunci cand am marit dimensiunea avatarelor
gaby Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Fara indoiala este o problema de coding la tema. Ce valoare ai pus la setarea dimensiunilor avatarelor? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Banu White Posted July 15, 2013 Author Report Posted July 15, 2013 200 , e un forum de gaming, majoritatea prefera avatare mari, si nu numai la tema asta, la orice tema se intampla asa
Solution gaby Posted July 15, 2013 Solution Report Posted July 15, 2013 Ia incearca sa pui 125 x 200 sau 150 x 200 . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Banu White Posted July 15, 2013 Author Report Posted July 15, 2013 merge, am ipb 3.4.5 si la optiunea aia scrie la final maximum width, iar eu de ametit am scris doar 200, nu rezolutia completa . Multumesc.
gaby Posted July 15, 2013 Report Posted July 15, 2013 Ei recomanda sa pui doar latimea (maximum width), dar parca stiam ca merge si cu dimensiunea completa, de aia ti-am spus sa incerci. Daca scrii 200, atunci dimensiunea maxima ar fi 200x200, iar tu aveai nevoie de o latime mai mica. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now