Jump to content

Problema Laptop Asus K53U: Nu Mai Merg Asdfghjkl


Recommended Posts

buna, daca ma puteti ajuta cu info.

nu imi mai merge un rand de taste "asdfghjkl;'", intrebarea e poate fi problema mai mult decat tastatura adica ceva la placa de baza?
mai am 3 luni garantie dar ei insista ca daca s-a varsat apa eu platesc 50 lei transportul+150lei constatarea+daca vreau manopera+tastatura, daca trag linie mai platesc jumate din valoarea lui si mai si stau 2-3 sapt faralaptop.

l-am folosit doar eu cu sotia nu avea de unde sa intre apa, dar eu ce garantie am ca ei nu vor constata ca varsata apa pe el? ca ei doar trebuie sa faca bani. sau sunt eu paranoic?

daca e doar tastatura mai bine o comand pe net cu 150 lei, 2 suruburi pot sa desfac si singur.

ce solutie imi recomandati?

 

ms, valentin

am scris cu on screen keyboard :)

 

Link to comment
Share on other sites

Poate o fi o linie moarta de la tastatura (adica "nervurile" alea din cupru sau din ce sunt ele, pe care le vedeti cand desfaceti o tastatura) ca fix un rand perfect sa se strice  e cam ciudat. Daca apa nu ai varsat...nu imi imaginez ce alceva o fi si cum asa te-ai trezit cu ea stricata? L-ai oprit si a doua zi nu mai mergea? Daca scapai niste apa pe el stai calm ca nu se oprea la tastatura...

 

L-ai zanganit tu cumva :)) ?

              

 

 

Link to comment
Share on other sites

nu l-am zanganit:) la un moment dat nu mai mergea, laptopu folosit de sotie facebook si un pic de lightroom mai corecta cate o poza, cum is salvate datele in facebook si la lightroom din mouse/touchpad, pur si simplu ne-am dat seama la un moment dat ca nu mai merge. nu am idee cand s-a stricat...din randul ala merge S si inca o litera sau 2. nu sunt acasa acum sa verific. maine o sa golesc hdd si il trimit sa vad ce zic ei, dar il predau in altex direct. eu l-am cumparat si predat in magazin nu ma intereseaza transportul, si mai departe daca incep sa faca magarii cat e in garantie direct la OPC cu ei. ii fac poze si un video sa am si eu ceva la mana :)

laptopul e tinut in casa pe birou cu bateria scoasa nu are zgarieturi, am iesit cu el din casa max 5 ori in un an jumatate de cand il avem. ms pentru raspunsuri

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.