Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am o problema cu butoanele si link-urile de moderatie , daca adaug un moderator pentru o sectiune specifica, acele butoane si linkuri nu apar , parca nici nu i-as fi dat moderator pe aceea categorie, dar cand dau pe linkul de la echipa de moderatie, apare acel cont ca fiind moderator pe categorie, iar a doua chestie ar fi cum adaug "Forum Lead bY: username". Va multumesc pentru timpul acordat raman dator celor care imi raspund.

Versiune IPB: 3.4.5

Posted

pai esti sigur ca ai setat permisiunile sau tu ai dat numa direct chose member si ok  fara sa pui permisiuni ? 

Permisiunile le-am setat.

• Moderators
Posted

Cand ai dat sa-i bagi permisiunile, mai sus era o casuta cu subforumurile forumului. Vezi sa selectezi de acolo toate forumurile unde vrei sa modereze.

Posted

Cand ai dat sa-i bagi permisiunile, mai sus era o casuta cu subforumurile forumului. Vezi sa selectezi de acolo toate forumurile unde vrei sa modereze.

eu am selectat doar categoria, dar o sa incerc cum ai spus . Mersi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.