Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numele meu este Gabriel Alexandru am aproape 16 ani locuiesc in Arad si urmeaza sa invat la Vasile Goldis profilul matematica informatica-intensiv informatica.

Imi plac Golful, animalele(in special cainii), calculatoarele si unele electronice.

In prezent administrez 6 sau 7 pagini de Facebook, 1 teren de golf, 4 site-uri, 4 conturi de Twitter si am inceput sa creez un joc video la care as avea nevoie de cineva care se pricepe la modelat in Blender.

Am aflat de forum cred ca anul trecut cand aveam o problema cu PC-ul si cu ajutorul PCTROUBLESHOOTING am rezolvat-o.

De atunci am vazut ca sunt lucruri interesante pe forum si continu sa fac parte din el!

Va multumesc si Bafta!

Posted

Bine ai venit. Administrezi un teren de golf?

De fapt Mini-Golf, dar acuma e in constructie pana la anul, depinde de noi ca eu si cu un prieten il avem si acum creeam piste noi, largim gaurile de golf, facem stegulete noi etc.. Si mai avem o organizatie "non-profit".

Posted

Salut.Ce fel de joc creezi?

Un joc multiplayer de aventura si distractie. Tu esti un om micut(inca nu stiu daca sa fac omul din lego sau normal, voi ce ziceti?), calatoresti prin toata lumea(pana acum doar in Romania) in cautare de adapost, hrana si prieteni noi(alti playeri), te lupti cu insecte pentru ca unele vor fii aproximativ cat tine sau mai mari, poti sa fii calcat in picioare de oameni care daca te vad se sperie si vor sa te omoare.Dupa ce ti-ai facut propriul adapost, poti sa ai si o gradina in care sa iti plantezi hrana(bine depinde de locul unde iti faci locuinta), poti sa ai animale de companie, sa faci mancare, sa te machiezi(si fetele si baietii), poti sa faci curat in casa printr-un mod distractiv, faci scoala de condus masini(de jucarie), poti sa iti deschizi firma sau sa te angajezi la cineva si multe alte lucruri, cat se poate de realistice. :D

Cu acest joc speram sa castigam cubul de aur. Din pacate, pana acum suntem doar 3 in echipa(Eu, verisorul meu si un prieten) si am mai avea nevoie de oameni.

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.