+MaTTeO Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Cand deschid fisiere .exe primesc eroarea asta: The system cannot find the path specified.
+FML Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 La absolut toate fisierele-executabil? Am vaga impresie ca Windows-ul tau e proaspat instalat.Am dreptate? Sincer,te-ai 'jucat' prin Registry ? Incearca un System Restore,daca poti,cat mai aproape de data instalarii Windows-ului. Daca nici asa nu se remediaza problema,trebuie reinstalat Windows-ul...
+Lus Posted August 3, 2013 Report Posted August 3, 2013 Da si tu un search pe google cu eroarea respectiva... gasesti nspe raspunsuri.
+MaTTeO Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 La absolut toate fisierele-executabil? Am vaga impresie ca Windows-ul tau e proaspat instalat.Am dreptate? Sincer,te-ai 'jucat' prin Registry ? Incearca un System Restore,daca poti,cat mai aproape de data instalarii Windows-ului. Daca nici asa nu se remediaza problema,trebuie reinstalat Windows-ul... Nu nu m-am jucat prin registri si da este proaspat instalat
Solution gaby Posted August 4, 2013 Solution Report Posted August 4, 2013 Ia vezi sa nu fie de la Mozilla in romana (daca folder-ul de descarcari contine diacritice/caractere speciale), ca si in cazul Muta kit-ul in alt folder/partitie/pe desktop, si ruleaza-l de acolo, sau, redenumeste folder-ul Descarcări in Descarcari. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now