Jump to content

O Problema Cu Un Dell: A Cazut Si Nu Mai Merge


Dacii

Recommended Posts

Salutare domnilor!Cum am spus si in titlu ,am o problema,pentru care va necesit staruitor ajutorul,ajutor ce am toata increderea ca mi-l veti acorda.Insa sa expun porblema: e vorba de un calculici,il cheama Dell Optiplex  170 l,nu e o configuratie de zile mari,insa pentru ce imi trebuie mie e arhisuficient ,mergea de jar manca,pana acum cateva zile cand....a ...cam cazut!in cea mai fizica acceptiune a termenului....a cazut efectiv de pe o boxa ,in timp ce mergea!Impactul nu a fost asa puternic,fiind si o inaltime mica,fiind si el prins in cabluri,insa....mie m-i s-au taiat picioarele,iar el nu mai porneste !

 O sa spuneti"Usor cu pianul pe scari"insa,din poacate tardiv,si si asa ma simt destul de prost....ciar maiprost de cum arat!Ce i_am facut?Am scos toate mataraiele din el,cabluri,simm-uri,le-am repus inapo,si nimic....nici macar un beep.Sa fie placa?Ram-ii sunt ok,i=am probat pe alt sistem,..Sper din suflet sa ma ajutati!Am o banuiala-desii firava-ca acest calculici ,inca se mai poate face .....parca prea bine a mers.Oricum eu va multumesc anticipat pentru ajutorul ce sper mi-l veti acorda....si sa-mi dati si  o adesa unde sa pot trimite bericile:))Ura si numai bine!

Link to comment
Share on other sites

deci daca apesi pe buton nu se aude/porneste nimic? 

 

La mine de exemplu cand are curent se aprine un led pe placa de baza, chiar daca e oprit compu. Ai asa ceva? 

Daca poti incerca cu alta sursa.. (nu de alta da e mai usor de gasit pe la vreun prieten decat o placa de baza compatibila... :)) )

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Esti din Bucuresti? Daca nu mai misca deloc, asa cum spui, cel mai bine cred ca ar trebui sa mergi cu el la un service, sa le expui celor de acolo problema, urmand ca ei sa iti faca o diagnosticare. Eu am fost multumit de serviciile celor de la: http://www.service-laptop.com.ro/index.php?route=information/contact

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

@mielu:da,am un led pe placa care e tot timpul aprins,ventilatorul sursei merge,merge si coole-ul de la proc,insa cam atat!Initial am crezut ca e placa ,de vreme ce nu da nici un semn acustic.....si din pacate inca mai cred.
@ gabi:nu ,nu sunt din bucuruesti,mi-s din Alba ,iti multumesc mult pentru informatie.Daca tot mi-am facut cont,avand aceasta dilema,o sa-l si completez cum se cuvine ,si daca cu informatii nu va pot ajuta,macar cu ce pot si eu ajut ( adica cu nelamuriri la e.t.si custom paint la carcase:))

 Credeti-ma am "sapat" peste tot,si nu am gasit nici un raspuns la problema mea .

A,sa nu uit.Bogdane ,cum am spus anterior ,am scos all mufe,si le-am repus iar.....sa nu radeti,insa naiba sa ma ia daca vad unde e bateria,la modelul asta:)) Numai bine !

Link to comment
Share on other sites

@Bogdan:initial am crezut ca e placa de baza,.....dupa ce am luat totul jos si am repus din nou,din pacate,parerea mea initiala ramane in continuare confirmata :(

@mielu:am un led,care ramane aprins ,atat cat e tensiune in sistem.....insa ventilatorul sursei,nu spune nimic....cum de altfel nu spune nici placa...of...,crezi ca totusi ar fi sursa?daca ar fi sursa ,nu ar mai trebuii sa lumineze acel led...cred.

@gaby ,nu sunt din Bucuresti,sunt din Alba Iulia,insa multumesc pentru info,si felicitari pentru tutorialele facute !

in continuare mai astept sugestiile voastre,si  cred ca il  putem face sa mearga.....Numai bine!

Link to comment
Share on other sites

 Ah,scuzele mele baieti ca m-am repetat,din cauza,ca mi-a aparut ca ca initial nu aa fi raspuns...mda ,am o conexiune wireless....


Rewecunosc ,nu am incercat cu alat sursa,vazand ac led-ul este inca aprins....insa ,stii cum e ,niciodata sa nu spui niciodata.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.