Jump to content

Ce Trebuie Sa Contina Bagajele Unui Student?

alex008

Recommended Posts

Bun..deci am intrat pana la urma la o faculta. O sa stau in camin. Ce ar trebui sa-mi iau la mine? Azi mi-am luat niste recipiente pt mancare care se inchid ermetic. M-am mai gandit la un lacat pt dulap, un prelungitor, o surubelnita mica pt reparatii rapide... ce alteca?

• Upvote 1

Pai, in primul rand laptop-ul/pc-ul. Doar nu te gandesti sa nu mai intri pe PC Troubleshooting :P. Cu siguranta vei avea nevoie de un calculator pentru proiecte, deci, ar fi bine daca ai avea unul, zic eu. Pe langa asta, cred ca ar trebui sa iti iei cam aceleasi lucruri pe care le iei cand pleci intr-o vacanta, poate cateva in plus.

P.S: La ce facultate ai intrat?

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

La electrotehnica :| in Timisoara. Ma gandesc ca nu prea ar merge calculatorul ca e destul de bun si e usor sa desfaci 2 suruburi si 2 cleme si sa te alegi cu 3GB ram si mai desfaci 2 suruburi si te-ai facut si cu o placa video de 1GB si mai invarti de niste surubele si te faci si cu un procesor... ma gandesc ca nu e indicat... mai degrama imi iau laptop.. Oare de asta ce zici?

Mdea...e bun laptop-ul ala pentru un student.

Poi ce sa iti iei la tine...pentru camin...hainele, instrumentele pentru scoala, lacatul ala sa fie cu cifru daca se poate (nu ca ai vrea sa iti gaseasca cineva cheia de rezerva "de sub perna"), periuta de dinti, un prosop,  un rucsac in plus, vorba ta o surubelnita deaia multifuncionala cu 10.000 de capete, ce sa mai iei ..... nu ai cum sa spui "ce imi iau la facultate?" aia va fi casa ta o bucata buna de timp, iti iei strictul necesar si apoi cateva mofturi.

caminele oricum sunt inchise pe perioada verii deci nah.. 

depinde la ce camin stai. daca e deala de 2 persoana ( medie mare) ai 2 paturi, o masutza mica pe care sa intre un cuptor cu microunde si..cam atat. Si inca o masutza nu cu mult mai mare. un dulap nu foarte mare dar destul. un frigider..si cam atat. 

Daca stai la ala de 5-6 e cam la fel, doar ca nah...camera e mai mare, mesele sunt mai mari... si pentru ca nu toti stau la masa in acelasi timp pare mai mare locul.

love is a verb
Love is a doing word