Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua pctroubleshooting.ro , imi puteti spune va rog cum aflu ce DDR ( DDR1 , DDR2 , DDR3) este PC-ul meu ? Ca vreau sa imi cumpar o Placa Video si sa nu gresesc . MULTUMESC !!

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

Posted

In primul rand: daca memoria RAM este DDR2 nu trebuie sa iei o placa video cu GDDR2 neaparat. Tipul memoriei RAM nu are legatura cu tipul placii video.

In al doilea rand: poti afla ce componente ai in PC cu unul dintre programelele despre care am vorbit aici:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Deci prin urmare din cele explicate de tine mai sus inseamna ca nu conteaza ce model de placa video iau ? ... . 

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

• 2 months later...
Posted

Singura intrebare la achizitia unei placi video este sa fie agp sau pci-express - asta in privinta slotului. Apoi in functie de dimensiunea carcasei poate fi standard sau low profile. Dupa cum iti zicea si Senior, poti folosi programe gen aida, sau pur si simplu la boot intri in bios (in cazul in care iti da in bios modelul placii de baza), eventula iti mai arata pentru cateva secunde cand isi face secventa de boot - si ca sa opresti imaginea sa prinzi ce scrie acolo folosesti tasta Pause/Break.

Spor!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.