Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara tuturor!

In primul rand stiu programare html, css, javascript si php.

Vreau sa fac un joc in browser si nu stiu ce gen sa fie si ce tema, daca puteti sa-mi dati sugesti va rog faceti asta.

Psss: trec in a 9-a mate-info intensiv si vreau sa fiu pregatit.

Respecta si vei fi respectat.

Posted

Stiu ce spui anu' asta am intrat la liceu, esti mirat, dar sti cum se spune:

"Daca vrei poti."

Dar imi poate da cineva niste indei.

Posted

In functie de actiunea pe care o vrei in joc, te poti inspira putin din povestea celor actuale si de succes, creand una mai ampla si mai frumoasa, sau, jocul poate fi de succes si fara o poveste prea interesanta. Uita-te la Travian, care e povestea? Iti creezi un satuc, si apoi il dezvolti din ce in ce mai mult pentru a putea cuceri altele.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

eu ma gandesc ca un joc gen triburile sau travian ar fi ok... nu e vreo poveste neaparat dar ai putea face tu ceva misiuni obligatorii si optionale care sa introduca o poveste....

Posted

La inceput ma gandeam la strategie acum nu stiu ce sa zic.

Dar e o problema: cand incerc sa deschid cu localhost un fisier php nu merge. Zice: ca google nu sa putut conecta la localhost.

Posted

Nu merge. Am facut cum ai spus am intrat pe localhost si de pe internet explorer si de pe google chrome si nu merge.

Posted

Sa rezolvat problema.

Insa sunt nehotarat:rpg sau strategie?

Eu iti sugerez RPG.

Ca sa faci respectiva poveste sa se 'inchege',poti alcatui drept 'cutscenes' o animatie 2D.Succes.

Posted

Nu mai conteaza. Dar o sa fac un rpg o sa fie 65% real si 35% fantezie dupa parerea mea. Cine vrea sa ma ajute e bine venit sau o sugestie.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.