Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
Posted

D@niel te rog frumos poti face un update la link? :(

http://webflake.sx/files/file/1096-ipb-shoutbox-141-beta-3/

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Multumesc mult! Am Reusit! :)) Dar nu stiti cum as putea pune mesaje in chenarul verde ca in poza de mai sus?  :(

Pentru fiecare problemă/întrebare, deschide un topic nou sau caută folosind funcţia search, poate s-a mai discutat.

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Intri in ACP->Others->Shoutbox->Settings->Global Configuration->Announcement

Si acolo pui anuntul tau :)

• Upvote 1
  • Downvote 1

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.