Andrei Doro Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Buna,eu deobicei folosesc wirelless de la un vecin,ieri nu am mai putut intra pe net deoarece nu ma puteam conecta la el,imi aparea semnul exclamarii pe casuta unde aveam wirelessul,cand foloseam Troubleshoot imi aparea aceasta eroare:The DNS server isn t responding.
gaby Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Incearca sa dezactivezi putin antivirusil si vezi daca asa merge. Daca nu, s-ar putea ca problema sa nu fie de la tine, ci de la vecin/router. Lui ii merge? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Andrei Doro Posted August 16, 2013 Author Report Posted August 16, 2013 Faza e ca antivirusul este mereu dezactivat,in plus nu merge nici cu telefonul sa ma conectez,deci este de la el problema,nu?
gaby Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 El nu stie ca tu te conectezi la el? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Atunci, daca nu te poti conecta de pe niciun dispozitiv, cel mai probabil a bulit ceva la router. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Andrei Doro Posted August 16, 2013 Author Report Posted August 16, 2013 Aha,mersii ptr raspunz,credeam ca e de la mn,foarte bun acest forum
Moderators Dan O. Posted August 19, 2013 Moderators Report Posted August 19, 2013 Poate si-a dat seama ca te conectezi ninja, si ti-a blocat ip-ul din router.. sunt mai multe posibilitati.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now