Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de cateva zile imi apare un fel de erroare si nu ma mai lasa sa potez nimic...

untitled.png

Dupa cum vedeti nu ma lasa nici sa dau un reply,nu mai vorbesc de comenzi (inchide , deschide , muta etc ) (nu este de la permisiuni,m-am uitat )

Spune  ca sunt arhivate :| dar nu stiu la ce se refera si daca dau Unarhive Topic nimic ..... la fel este

Ce ar trebuii sa fac , ca backup cu 1 zi 2  am inteles ca nu se poate da la forum ipb

Administrator

ArenaCore Romania

Daca te-am ajutat da-mi un Black_Thumbs_Up.png

Posted

Am zis ca daca apas nu se observa nici o diferenta , la fel imi arata daca merge in alt topic etc

TIn sa precizez ca daca iti faci cont nou merge sa postezi , etc nu apar erorile astea ! (dar dupa un timp nu mai merge)

Administrator

ArenaCore Romania

Posted

Daca nici dupa dezactivarea sistemului de arhivare nu isi revine, atunci afla ca este o problema de la versiunea folosita (cel mai probabil 3.4.1) si tema.

Documentatie: http://community.invisionpower.com/resources/bugs.html/_/ip-board/archived-topics-previews-r36379 + http://webflake.net/topic/2665-this-topic-has-been-archived/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Din cate am vazut este versiunea 3.4.4 :)

Si din pacate nu a mers cu dezactivarea sistemului de arhivare ( apropo era activat )

Administrator

ArenaCore Romania

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.