Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sunt mai nou pe siteu-l acesta,si nu stiu unde sa postez dar vreau sa ma ajuta-ti va rog!

A aparut un virus numit,,Neshta'' in calculatorul meu!

Dadea erori dar numai sonore!

Acum pe orice ,,.exe'' intru Da eroarea aceasta.Exemplu Mozilla Firefox,,C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe is not valid Win32 application.''

Ajutati-ma!

Am windows Xp 32 bites !

Am incercat sa reinstalez Windowsu dar  se blocheaza cand il instalez la inceput! Nici cmd nu ma lasa sa folosesc! HELP PLSS!

:(  :(

Am gasit un fisier in care ma lasa sa intru pe mozzila si acum am profitat de ocazia de a fi ajutat!

Posted

Incearca cu bitdefender total security 2013 . O sa iti manance ceva resurse , dar iti va scoate virusul . Incearca cu el , mie mi-a scos 4 trojani din calculator , si celelalte antivirusuri nu a reusit nici macar sa mi detecteze .

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

Posted

Stati ma pe rand....ii bagati pe gat toate marcile de antivirus.

Incearca prima data ce ti-am pus eu acolo. (e special pentru neshta) Daca nu merge incearca Bitdefender Total Security 2013.

Si daca nu merge nici dupa asta....nu mai stiu ce sa zic...Kaspersky, ESET....

PS: eu am  ESET SMART SECURITY 6 si merge foarte bine.

Posted

Dacă cele de mai sus nu te ajută,încearcă si Comodo Free Antivirus.Cu el,vei putea șterge definitiv virusul,nu si fișierul infectat,ce in mod automat este vindecat.

• Upvote 1
Posted

Salut , incearca sa iti instalezi Avast . Dupa instalare trebuie sa dai un restart . Iti face o scanare inainte de a intra in Windows si sterge majoritatea virusurilor gasite .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.