Jump to content

Recommended Posts

Posted

Arata la fel, doar ca nu are placa video dedicata, doar aia integrata de la intel: http://www.altex.ro/laptop-asus-x550cc-xx086d-intel-core-i3-3217u-1-8-15-6-hd-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-720m-2gb-ddr3-free-dos

Ce ziceti, duce bine? fara jocuri...eventual filme(poate va fi conectat la un tv 1080p) , jocuri deastea din browser gen flash games, office, facebook muzica deastea..

ce ziceti? duce binisor? are rost sa caut in i3 pe la un 2.4 Ghz , sau imi ajunge si asta?  

in rest, ce stiti despre asus? as vrea sa tina un 3 ani acolo.. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

da, stiu ca 1.8 e mai mic decat 2.4. dar intrebam daca duce lejer ce am zis mai sus... nu mam jucat pe procesoarele astea mai noi, deci nush.. daca as simti diferenta la ce am zis mai sus (filme, office, deastea) sau nu. 

Ah, si placa video integrata banui ca duce lejer filme 1080p, nu? 

performantele nus chiar cele mai importante, daca face ce am zis lejer, mai mult nu va fi fortat. 

ca idee, ar trebui sa fie cam ca un i3 M 380 la 2,5 Ghz, nu? ( de pe asta scriu acu, ca sa am sa fac o comparatie..)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ma dar nai raspunde la o intrebare acolo :))

serios, dati cu parerea (nu numa tu) daca duce lejer ceam zis mai sus sau nu.

Laptopu nu e pt mine, si cum arata, cat de subtire e...conteaza. 

I sa pus pata pe laptopu asta, asa ca vreau sa stiu daca mere bine la cei tre ei.

bugetu e undeva pe la 20-21. 

nu se va juca jocuri, nu va face modelare 3d, fara photoshop si deastea... deaia zic, ca nare rost la luam un laptop rapid si mare si incomod. 

Si te rog, poti sa te uiti cum se compara cu procesoru zis mai sus ? i3 ala de 2,5 ghz...380 parca? 

Mas uita eu, dar suntem la sat si stau de pe un stick de net, care pica, merge incet... etc. daca ai timp, te rog sa te uiti. ala e procu din alt laptop. care zicea ca merge bine la cei tre ei. (laptopul mamei)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

pai laptopu il luam d la altex in severin, nu de pe net. Nush dak poti plati cucard euroline daca comanzi online. Si cum am zis abia mere netu, asa ca nam cautat exact laptopu ala. Asta pare singura diferenta, asa ca am zis ca intelegeti ce zic :))

chiar, nu stiti cumva daca se poate cu card euroline( rate ) online? Si cum se procedeaza...

App gaby, nu trebuia sa ramana forumu in format de telefon sii dupa ce ma loghez? K dupa ce mam loghat a revenit la formatu de comp normal....

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.