Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci, azi un hacker a spart forumul meu. A pus o imagine in loc de site, si am reusit sa repar siteul.

Dar acum, cand un Administrator posteaza, trebuie ca postarea Adminului sa fie aprobata. Cum pot dezactiva aceasta optiune?

A doua problema, este ca niciun user de pe forum, nu are optiunea cu 'Status' la profil. Cum o pot activa?

DevilCS.RO - www.devilcs.ro

Posted

Cauta in ACP -> Live Search (casuta de search din partea dreapta sus) cuvantul status si uita-te prin setarile afisate.

Am cautat, si mi-a aparut doar doua rezultate, unul in care imi spune ca setarile le fac la fiecare grup in parte, si la a doua categorie, Pages , imi apare doar un rezultat cu Status & Severity Levels.

Posted

Cele pentru fiecare grup in parte ar trebui sa te intereseze.

Pai, numai la grupul Administrator, si la celelalte doua grupuri, care sunt legate la permisiuni tot de grupul Administrators, ca la celelalte pe care le-am facut, merge functia cu Status.

• Moderators
Posted

Sal'tare.

Intră la grupul Administrators > tab-ul Forum > Moderate content of everyone in this group? şi verifică acolo să nu fie activat :).

Posted

Sal'tare.

Intră la grupul Administrators > tab-ul Forum > Moderate content of everyone in this group? şi verifică acolo să nu fie activat :).

M-am uitat, si sunt bifate pe No toate grupurile care au copiate permisiunile de la Administrators. Am mai spus, doar la grupurile astea care sunt legate de Admin nu merge functia cu Status, dar la celelalte functioneaza.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.