Jump to content

Cerere Hooks Top 10 Reputations / Online Users

Recommended Posts

Posted

Deci sunt nou pe acest site deci nustiu prea multe despre el unde sa fak cererea am fakuto aici 

Am nevoie de niste hooks am imagine:

Top 10 Reputations

x6OOrin.png

si asta : 

TOP 10 Online Users

nPFCnRl.png

Posted

Tocmai am instalat si eu "Total Time Spent On Forums" (Multumesc @VinoVat) dar contorizarea incepe din momentul in care instalezi hook-ul. Acela e momentul "0", timpul din logarile anterioare instalarii hook-ului nu este contorizat.

• Moderators
Posted

E cam problematic acel hook. Pot apărea erori, la unii useri apare doar ":" în loc de timpul petrecut, etc.

Anyway, who gives a fuck pe cât stă cineva online? wry.gif

Posted

deci intri in System Settings  >  Hooks  >  (SOS33) Total Time Spent On Forums dai click pe el si apoi ai:

SHOW TOP X sidebar hook to groups ( selectezi toate grupurile care doresti sa vada cine a fost online si cat ) si SHOW total time spent on forums to groups ( selectezi toate grupurile care doresti sa apara/sa fie contorizate)

Mai sus ai "Number of users to show in sidebar?" acolo pui numarul de useri care doresti sa apara (5-10-20 etc.) 

• 2 weeks later...
Posted

asa si am fakut cred ca nu merge deoarece alea care mi lea dat VinVatul nu sunt la versiunea care trebuie mie imi trebuie versiunea 3.3.x :)

imi merge doar cu like dar ala cu Top Time nu :( 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.