Jump to content

Recommended Posts

Posted

Versiunea de testare pentru Windows 8.1 a fost lansata cu cateva luni in urma si poarta denumirea de Windows 8.1 Preview. Aceasta este disponibila gratuit pentru toti utilizatorii doritori, insa conform spuselor celor de la Microsoft odata ce instalati Windows 8.1 Preview nu veti putea face upgrade ulterior la Windows 8.1 RTM (versiunea finala a sistemului de operare), ci va trebui sa reinstalati Windows 8 si abia apoi veti putea face ugprade la Windows 8.1 RTM, ceea ce inseamna pierderea setarilor si a customizarilor facute si de asemenea si a aplicatiilor instalate in sistem.

Astfel, daca ati instalat versiune Windows 8.1 Preview si doriti sa faceti upgrade la versiunea RTM aflati ca acest lucru este totusi posibil prin utilizarea Winisoutils (Windows ISO Disc Image Utilities). Acest program gratuit permite manipularea imaginilor de instalare ale sistemelor de operare Windows in vederea deblocarii anumitor restrictii incluse de Microsoft.
Pentru a putea face upgrade de la Windows 8.1 Preview la Windows 8.1 RTM pe noi ne intereseaza optiunea cversion.ini Removal Utility, inclusa in Winisoutils, fisierul cversion.ini fiind responsabil cu definirea cailor de upgrade permise pentru sistem (daca versiunea sistemului de operare nu corespunde cu informatiile din fisier, upgrade-ul nu poate fi efectuat decat daca fisierul este modificat manual de catre utilizator sau sters din imaginea de instalare).

Download Winisoutils (Windows ISO Disc Image Utilities): :link:

Cum folosesc cversion.ini Removal Utility?

• Primul pas este sa rulati aplicatia si sa selectati imaginea ISO de instalare a sistemului de operare Windows din care doriti sa stergeti fisierul cversion.ini (in acest caz, Windows 8.1 RTM).
  • Al doilea si ultimul pas este sa asteptam cateva secunde pana cand fisierul cversion.ini va fi eliminat din imaginea iso, la final fiindu-ne afisat mesajul: "cversion.ini removed".

Odata ce fisierul cversion.ini a fost indepartat din imaginea de instalare a Windows 8.1 RTM, nu va mai interzice nimeni sa faceti upgrade de la Windows 8.1 Preview catre Windows 8.1 RTM, si va trebui sa urmati procedura de instalare standard a unui sistem de operare Windows (creati un disc/USB bootabil cu imaginea .iso, o introduceti in unitate si urmati pasii installer-ului).

Numai bine :pct2:!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Vorbim despre aceeasi versiune. Cea despre care vorbesti tu a fost lansata doar pentru producatorii/integratorii de PC-uri si a aparut si in MSDN pentru cei ce au un astfel de cont, mai devreme, pentru utilizatorii obisnuiti urmand sa devina disponibila luna viitoare.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Îmi poti face un serviciu ? Din cauza licentei mele de Windows 8 (cel mai probabil expirate , căci a mers în trecut) nu - mi pot activa Windows-ul 8.1 PROFESSIONAL RTM , deci automat , nici intra pe Store .

Cand apare acest update gratuit , îl poti descarca de pe Store si uploada pe https://mega.co.nz ?

Multumesc anticipat .

Posted

nul poti activa..pe sub mana? 

app mie imi mergea storeul chiar daca nu era activat.

Nu pot ... Am încercat toate tâmpeniile ...

Mie îmi dădea o eroare ' Ex0000C .... ' .

Posted

Așa știam și eu .

O cunoștință a activat Windows 7 Ultimate cu 7Loader și nu a avut probleme ...

Dar de când cu drăcia aia de Windows 8.1 al meu ...

Posted

pai 8.1 parca rezolva bugul prin care era activat win8, asa ca nah.. nici nu stiam ca exista activatoare pt 8.1 deja

E singura explicație logică .

Păi nu există .

Ce mi-a dat Courage e tot un activator pentru Windows 8 .

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.