Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara,

Am si eu o mica intrebare, unde trebuie sa uploadez fisierele hook-ului (RAW33) Songs in Profile?.

Hook-ul se numeste Songs In Profile si spre rusinea mea, nu stiu unde trebuie sa le uploadez.

Posted

Fiecare hook sau aplicatie are de regula in arhiva un fisier intitulat ReadMe in care gasesti absolut toate informatiile de instalare si configurare necesare.

De asemenea, hook-urile sau aplicatiile care au si fisiere de instalat, le au sub forma: upload/admin/blabla/fisier.extensie, facute special sa se puna singure unde le este locul, trebuind doar sa copiezi tot ce include folder-ul upload in root-ul sau folder-ul contului de gazduire (acolo unde ai fisierele forumului).

Asadar, odata intrat in folder-ul upload, va trebui sa copiezi folder-ul admin (in exemplu) si sa il pui (paste) pe FTP.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In ReadMe.html nu spune unde trebuie sa le uploadez, iar acestea nu sunt partizate pe foldere.

In folderul principal am urmatoarele:

jquery-1.4.3.min

un folder "upload" care contine OriginalMusicPlayer

un folder fancybox care contine cateva imagini si fisiere .javascript

Asta ma deruteaza...trebuie sa uploadez si acele fisiere si imagini undeva pentru a-mi aparea cum trebuie

• Upvote 1
Posted

Cum nu scrie in ReadMe ?

Step 2: Upload

Upload OriginalMusicPlayer.swf to your root folder.

@PS: Acel mod este compatibil cu IP.Board 3.3.x , 

JustGame.Ro

It's not just a game, It's a passion !

Untitled_1.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.