Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Acum o saptamana am cumparat un laptop LENOVO iar cand am ajuns acasa am constatat un comportament ciudat al unuia dintre cele 2 porturi usb 3.0. Primul merge normal si fara probleme. Cand conectez un dispozitiv la celalalt port, sunetul din windows caracteristic conectarii dispozitivelor usb nu exista, nu imi apare popup-ul de autoplay si nici nu am optiunea de safety remove hardware. Mentionez ca aceste probleme nu apar si in momentul utilizarii celuilalt port. Sistemul de operare este Windows 7 64 biti. Am incercat instalarea unui windows 8 dar comportamentul portului nu se schimba. Nu-mi dau seama daca problema e hardware sau e legat de bios. Versiunea de BIOS e cea mai noua.

Posted

In service nu vreau sa-l bag fiindca sunt o fire mai pretentioasa in ceea ce priveste manipularea produselor de acest gen iar cei din service nu au intotdeauna cea mai mare atentie cu produsele primite. Dupa mai multe incercari de toate felurile am reusit sa aflu ca problema este din driverul pentru usb 3.0. Multumesc celor care mi-ati raspuns, toate ideile au fost binevenite.

Posted

Da... si sistemul de operare de cateva ori. Comportamentul e cel putin ciudat fiindca in momentul in care driver-ul nu e instalat (cel de usb 3.0) portul usb se comporta normal (numai ca nu recunoaste dispozitivele cu usb 3.0 si prin urmare functioneaza sub 2.0). Cu driverul 3.0 instalat, apare problema mentionata, problema care se aplica doar dispozitivelor de stocare (usb stick, HDD extern) fiindca la conectarea receiverului de la mouse, problema iar nu mai apare....

Posted

Lenovo b590 i3 3110m este modelul iar driverele folosite sunt cele aferente modelului, ultima versiune, luate de pe siteul producatorului (valabil si pentru celelalte drivere din laptop). Daca ajuta, driverele sunt de Intel, acesta fiind vendorul.

Posted

Ok, revin dupa ce am incercat ultima solutie postata, cea a lui b0gdan. Din pacate rezultatele sunt neschimbate. 

Cu ultimul driver de usb 3.0 manifestarea ramane la fel dar in devices and printers hdd-ul extern nu e vizibil. Cu driverul de pe siteul lenovo manifestarea e aceeasi dar hdd e vizibil in devices and printers,

dar cu nici unul din cele 2 drivere nu am optiunea de safety remove hardware pe portul cu respectiv. Iau in considerare posibilitatea ca defectul sa fie fizic/hardware.

Posted

Dupa cum am spus, am incercat cam toate solutiile posibile dar problema persista cu un comportament poate putin diferit. Ramane sa iau legatura luni cu service-ul si sa vad ce mi se spune. Revin cand voi afla mai multe.

Multumesc mult!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.