Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se mai merita un PlayStation 3 ? Intreb deoarece nu stiu pana cand se vor mai fabrica jocuri pentru PS3...Si cam la ce ar trebui sa ma uit cand cumpar o consola de la cineva?

Accept si sfaturi despre Xbox.

PS: Consola va fi modata (daca nu e deja).

Posted

Consolele in general nu se merita, te plictisesti repede, experienta de joc e extrem de slaba. Cel putin pentru mine. Cand vad lumea ca joaca shootere pe consola ma doare capul.

Mai bine iti cumperi periferice pentru PC, un volan, un gamepad or whatever, daca vrei neaparat. Marog, e parerea mea, eu m-am plictisit repede, dupa 2 luni l-am vandut. Mai merg uneori in Starnet si mai joc o Fifa, un Takken, mai ales ca e langa facultate si e ieftin :)).

Mai postasem asta, parca. Gasesti pe net reviews, pro si contra.

PS: Nu va invata conjugarile la scoala? Peste tot unde ma uit, numai "fii" vad :)).

fWy1P.gif

Posted

In momentul de fata , jocurile pentru PS 3 sunt la fel de numeroase ca cele de pe PC .

Performanta ? Se pot configura PC - uri mai bune in gaming ca un PS 3 .

Consolele in general nu se merita, te plictisesti repede, experienta de joc e extrem de slaba. Cel putin pentru mine. Cand vad lumea ca joaca shootere pe consola ma doare capul.
Mai bine iti cumperi periferice pentru PC, un volan, un gamepad or whatever, daca vrei neaparat. Marog, e parerea mea, eu m-am plictisit repede, dupa 2 luni l-am vandut. Mai merg uneori in Starnet si mai joc o Fifa, un Takken, mai ales ca e langa facultate si e ieftin :)).

PS: Nu va invata conjugarile la scoala? Peste tot unde ma uit, numai "fii" vad :)).

Si mai zici ca eu sunt arogant sau miștocar .

Posted

Nu prea as vrea sa dau 500 de lei pe o placa video, inca 4 pe procesor, iar RAM, placa de baza....eu zic ca mai bine ies cu o consola dar faza e ca nu stiu cand se opreste productia de jocuri pt PS3.

Iar la capitolul "mod de joc" sincer nu ma supara faptul ca ma joc pe controler....invat pana la urma.

PS: Nu va invata conjugarile la scoala? Peste tot unde ma uit, numai "fii" vad

Gata sherlock....ce patesc doar pt faptul ca am gresit o litera? sunt inchis in lagar???

Posted

Ei ho expendables, era o gluma nevinovata, poate cu un pic de seriozitate. Am si pus un smiley face ca sa nu se inteleaga gresit... dar na.. .

@Mr Who: Nu am luat pe nimeni la misto, e o greseala foarte des intalnita si iritanta, la fel cum e si cu spatiul de dupa virgula (aveam profesor de romana care te asculta pentru fiecare spatiu uitat >.<), am incercat sa-i atrag atentia intr-un mod mai 'prietenesc', ca l urma urmei scrii cum vrei, ca nu scrii licenta, dar totusi.

@Bufnita: Legat de calorifer.

Pai o consola noua, e tot in jurul a 10-15 mil, cam atat dai si pe un PC acceptabil, la care poti adauga in timp piese, un avantaj zic eu. Esti destul de limitat, stii ca cumperi jocul si nu ai sa ai probleme cu el, dar cam atat.

Eu tot zic ca te plictisesti repejor, iar jocul pe controller, igh.

fWy1P.gif

Posted

Eu unu' iti pot spune ca se merita sa iti iei un PS3, eu am unu' "fat" din generatia a 3-a de vreo 3-4 luni si sincer nu sunt plictisit de el, pentru gaming e numa bun fata de un PC dupa parerea mea, daca nu ai chef sa dai milioane bune pe o placa video (de asta l-am si cumparat, placa mea video s-a ars, si mai convenabil mi-a fost sa-mi iau PS). De asemenea, nu-ti recomand sa cauti un PS3 modat..... modarea (sau jailbreak-ul) ii reduce cu mult durata de viata. 

Posted

Pai cu ce sa ii micsoreze durata de viata? Ca totusi.."El sa zicem ca are Windows 7 si eu ii pun Windows 7.1" gen.... Nu stiu daca ai inteles, doar ii modifici softul, hard-ul nu prea are ce sa pateasca....

Posted

Acum serios, ce rost are sa cumperi o consola si sa joci jocurile offline? Poti foarte bine cumpara un controller pe PC, tragi de pe torrent si gata... .

Iar chestia cu stricatul... in afara de freezuri, eventuale restarturi... nu tin minte sa fi auzit ceva.

fWy1P.gif

Posted

ca hardware, un joc ce ruleaza pe ps3 va rula si pe un pentium deasta dual-core de acum. Si o placa video de maxim 100dolari. (probabil si cu o calitate ceva mai buna..nu esti limitat la 720p daca ai monitor 1080 ). (evident, sunt exceptii.. din cauza proastei portari a jocului)

E problema ca unele jocuri apar doar pe ps3 si nu pe PC, dar tu sti daca pentru acele cateva jocuri se merita sa dai cateva milioane..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.