Jump to content

Dual Monitor Display Win 7: Fiecare Cu Sarcina Separata?

Go to solution Solved by GodsOtherHand,

Recommended Posts

Posted

Salut, recent mi-am cconectat inca un monitor la pc.Totul merge bine, am folosit un program numit display fushion pentru mai multe optiuni si pentru a face bara de start sa-mi apara si pe monitorul al 2-lea.

Am o problema, daca pe monitorul principal joc orice iar in timpul jocului fac click pe monitorul 2, jocul imi intra in bara, in monitorul principal si se comporta ca si cum as fi apasat pe deskop in mod normal.Exista o optiune/program care sa numai lase calculatorul sa reactioneze ca si cum cele 2 monitoare ar fi unul ?Adica ceva permission/acces ?

Am cautat mult pe google dar n-am gasit nimic concret.Multumesc in avans :)

Posted

Mersi dar bara am reusit s-o am pe ambele monitoare, nu reusesc sa folosesc un monitor pentru internet browsing iar celalt sa ramana in joc/program.

• Moderators
Posted

Deci tu vrei sa, te joci un joc si cand dai pe windows sa nu iti bage jocul in bara ? Am inteles corect ? Pai atunci, tu vrei sa fi si in joc si in windows in acelas timp. Mi se pare cam absurd. Ori ori...

• Solution
Posted

Deci tu vrei sa, te joci un joc si cand dai pe windows sa nu iti bage jocul in bara ? Am inteles corect ? Pai atunci, tu vrei sa fi si in joc si in windows in acelas timp. Mi se pare cam absurd. Ori ori...

se numeste multitasking :))

jocu jocul in windowed mode?ar fi o idee

sau ce zice google:

http://www.tomshardware.co.uk/forum/385773-33-dual-monitor-full-screen-games-minimizing-itself

si

http://www.mmo-champion.com/threads/1160553-Using-two-monitors-but-not-wanting-my-game-to-minimize-when-tabbing

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.