Jump to content

Comparator Online De Tarife Telefonie Si Internet: Veritel.ro


gaby

Recommended Posts

Astazi, in cadrul IMW 2013 (Internet & Mobile World 2013) ce se desfasoara in perioada 9-10 octombrie 2013 la Romexpo (Bucuresti), ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) a anuntat lansarea http://veritel.ro, o aplicatie online menita sa compare toate ofertele de telefonie fixa, mobila si internet disponibile:

 

 

Pe www.veritel.ro utilizatorii pot afla în trei paşi simpli care sunt cele mai avantajoase oferte pentru ei: aleg categoria de servicii, introduc estimările proprii de consum şi primesc o listă cu primele 25 de planuri tarifare care corespund criteriilor selectate, ordonate în ordinea crescătoare a preţului. În momentul afişării rezultatelor ei primesc şi alte detalii relevante, precum durata minimă a contractelor, penalităţi în caz de reziliere sau informaţii privind eventuale promoţii.

Pentru a genera lista celor mai avantajoase oferte telecom din punct de vedere al costului total și care respectă criteriile cerute de utilizator, aplicaţia lucrează pe baza unui algoritm complex, care realizează, în principal, următoarele operaţiuni: (1) din totalitatea ofertelor, selectează acele oferte care respectă criteriile introduse de utilizator și care conțin toate serviciile pentru care acesta a estimat un consum;

(2) ordonează lista ofertelor selectate strict în ordinea crescătoare a costului total;

(3) afișează lista primelor 25 de costuri.

Veritel.ro nu are niciun fel de scop lucrativ sau interes comercial, fiind creat exclusiv pentru o mai bună informare a utilizatorilor. Aplicaţia oferă utilizatorilor cu acces la internet informaţii despre ofertele tuturor furnizorilor activi de pe piaţă, în măsura în care aceştia le-au introdus în baza de date. Trebuie precizat însă că anumite oferte, precum ofertele speciale de fidelizare sau altele negociate individual, nu pot fi introduse în aplicaţie de operatori, dat fiind că sunt bazate pe criterii particulare, adaptate la nivel de abonat.

Proiectul „Aplicaţie online pentru compararea ofertelor de comunicaţii destinate utilizatorilor finali” a fost implementat de ANCOM în cadrul Operaţiunii 1 „Susţinerea implementării de soluţii de e-guvernare” a Domeniului Major de Intervenţie 2 „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”, din Axa Prioritară 3 „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public” aferente Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Valoarea asistenţei acordate din fonduri publice nerambursabile fost de 886.198,32 lei, iar valoarea totală a contractului de dezvoltare a aplicaţiei Veritel.ro a fost de 1.067.941,86 lei fără TVA (în care este inclusă şi valoarea echipamentelor hardware şi a licenţelor software necesare funcţionării aplicaţiei).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.